Archív

Zpět na článek

Lidsky Most! Takhle vypadá místo, kde vystoupí bez cenzury ministr vnitra Vít Rakušan

4 komentářů

honza1212
12. února 2024 • 12:24
Pan redaktor z Reflexu musí stejně, jako celá redakce, zastávat obligatorní názor - kdo je příznivcem ANO nebo SPD, je primitiv, rasista, hlupák, absolvent základní školy a to ani ne 9. třídy. Tito voliči se rekrutují z měst, jako je Most - a neuvědomuje si, že za 35 roků "demokracie" se chudoba v těchto regionech navýšila do rozměrů Moravskoslezského kraje. Tam, kde byly doly a stovky dalších příležitostí jsou dnes sociálky a úřady práce.
Pisatel by se měl vydat do velkých měst např. Spojených států a tam by teprve viděl bídu a zločinnost. Protože tam to nezvládli za 250 roků, tak si nemůžeme dělat iluze, že se to u nás zlepší za dalších 35 roků.
Svůj kritický pohled by měl adresovat do Strakovy akademie za dobu vlády všech premiérů ČSFR I ČR. Babiš tam seděl 4 roky, ostatní premiéři zbývajích 30. Ti jsou ovšem nekritizovatelní - s výjimkou Zemana - a ten současný? Ten je nejlepší od poloviny 19. století...
Richard Šebesta
12. února 2024 • 11:12
Nevím co mesie Rakušan zamýšlí tím svým vystoupením ale pokud mohu napsat svůj názor tak to celé bude na dvě věci. Na nic a na to druhé. Možná chce ministr udělat nějaký dojem na své voliče nebo na místní nebo na svého premiéra že něco dělá. Poznali jak STAN tak celá vláda že jim ujíždí vlak. Za dobu od listopadu 89 do dnešních dnů skoro nikdo z politiků neměl zájem na řešení problematiky cikánské minority. Když píšu skoro existuje zde vyjímka a tou byl primátor Vsetína a hejtman zlínského kraje Čunek. Ten měl objektivní a seriózní zájem ten problém řešit. Zůstal však sám a místo aby mu ostatní politici pomohli házeli mu klacky pod nohy včetně jeho vlastní strany KDU-ČSL.
V 90.letech tu ještě byli Sládkovi republikáni ti však jen kecali a žádné řešeni neměli. Podobně dnes SPD. Řešit tenhle problém je složité ale nutné neb jednou a nemusí to trvat dlouho bude neřešitelný(pokud se už tak nestalo). Nikomu se nechce kousat do tohoto kyselého jablka a tak všichni politici o tom jen mlži chodí okolo horké kaše a slibuji viz. agent Bureš v roce 2013 před volbami. Vyřešíme ten problém nepřizpůsobivých. Nevyřešil nic. Přidám vlastní zkušenost která je ale už hodně stará. Nicméně velmi výmluvná. Počátkem 80.let minulého století jsem byl na vojně v západních Čechách. Při diskusi mezi námi vojáky někdo vyslovil velmi zajímavý pohled. Znám jednoho cikána. Je to celkem normální a seriózní člověk. Pokusil se ve své minoritě působit na své soukmenovce aby se chovali jako většinová společnost. Dělal to tak jistou dobu a pak to vzdal, se slovy : to je zbytečné,je to ztráta času. Oni nemají zájem.
viktor viktor
12. února 2024 • 10:35
On tam bude opravdu Rakušan s rodinou bydlet ?
vcfou.coll...@...
18. února 2020 • 23:15
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.