Komentáře

Zpět na článek

Švejnar novým prezidentem? Má zřejmě větší šanci než minule

13 komentářů

whocares
30. prosince 2010 • 10:02
S Reflexem končím!
promirul
29. prosince 2010 • 18:08
To snad není možné,takový nesmysl a takové nule dělá Reflex reklamu.Dobře to říká Tori­nese,­nesla­ný,ne­mastný­,neza­jíma­vý a bez názoru.
jakani1
29. prosince 2010 • 11:40
http­://i­vanbed­nar.bl­og.id­nes.cz­/c/170­150/Sv­ejnar-for-prezident.html
kurbet
29. prosince 2010 • 16:33
Pan Bednář (ODS Praha1)má jistě pravdu-p.Švejnar učí "jen" na druhořadé mičigénské universitě v USA, zato co "náš"Václav II.Klaus studoval elitní pražskou ekonomku a to ještě za komoušů.A také má pravdu v tom,že p.Švejnar loboval pro svoje zvolení třeba u zelených,nebo jej podpořil i V.Havel(fuj!),zato co pan Klaus požádal přímo šéfa českých komoušů Grebeníčka,který si pak s panem prézideňtem připíjel v přímem přenosu na terase lánského zámku(bravo!)
strassidlo
29. prosince 2010 • 20:05
Jasně, to je výtečná kvalifikace, když se chorobně ctižádostivá nula a synek stbáckého ageenta paktuje se zelenýma pijavicema a loupeživými Socany, jen aby konečně nemusel dělat vůbec nic. A taky jste zapomněl, že Havla kdysi zvolili výhradně a jenom samí komunisté, kterým za to poskytl nekonečnou beztrestnost a ponechání nakradených majetků
whocares
30. prosince 2010 • 10:01
Tomu jeho učení nevěřím, pochybuju, že tam ještě je. TAk dlouhé volno by mu nedali. Lhal už několikrát, proč ne v tomhle. Živí se udílením rad typu - Nebude-li pršet nezmoknem. Jak radil v Maďarsku, je snad dostatečně vidět.
kurbet
28. prosince 2010 • 16:50
Máte pravdu bratři diskutéři,proč volit za prezidenta takového "kandr***e" s nizkým intelektem jako je pan Švejnar,když v českém politickém rybníčku máme takové charakterové a intelektuální obry jako např­.Parou­bek,Ze­man,(m­ožna-za určitých okolností i Klau­s),Bo­boší­ková,­kaka­ový bob Kraus,krystalovější než kryštál Gros,nebo Čunek...Kvalitních lidí na tento flek generovala naše politická scéna za posledních 20 let přehršel,jen si vybrat.Při zmínce těchto jmén musí takový pologramot Švejnar,jak píšete,jen blednout závisti.
whocares
30. prosince 2010 • 09:58
To už radši Zeman či Bobo, než ten úlisnej kosmopolita a Sorosův řiťolezka, jsou to aspoň Češi.
torinese
28. prosince 2010 • 14:51
Už se pokoušel několikrát proniknout do vysoké politiky, ale dosud nebyl úspěšný. Mám pocit, že bude klidně kandidovat i za bolševiky, jen když se někdě upíchne. Asi potřebuje na stará kolena nějakou slušně placenou trafiku, nejspíš by nepohrdl ani poslaneckým flekem. Pro mně je to člověk bez názoru, neslaný, nemastný, nezajímavý... Takových je česká politika plná, není třeba je ještě importovat ze zahraničí.
strassidlo
28. prosince 2010 • 15:01
Tak, tak! Máte pravdu. Švejnar se snaží získat pohodlné korýtko za každou cenu. Je to jen úlisný šašek bez charakteru a vlastního názoru -takové mají socánci rádi, protože je mohou dobře ovládat.