Život a styl

Zpět na článek

Koncept chudoby v evropské filosofii

11 komentářů

bejbra
3. ledna 2011 • 10:46
absolutně nejhorší článek
pakosh
27. prosince 2010 • 21:04
...ale abychom jenom nekritizovali.Co kdyby jste páni redaktoři umožnili nám čtenářům napsat (pochopitelně bezplatně ) občas taky nějaký článek o čem koliv a ty nejlepší zveřejnili?Byl by to možná zajímavý experiment a příležitost pro kritiky se taky ukázat.Možná by se ale někteří písmoživnostníci reflexu začali bát o flek.Nebo ne?
No a já bych se alespoň doučil češtinu

Jo a čte vůbec někdo z redakce tyto diskuse?????
pakosh
27. prosince 2010 • 20:48
...jsou čím dál žalostnější.Myslel jsem,že hovadinu o českém švejkovství a Vídni jen tak něco netrumfne...a ejhle - blesk z kouřové clony...
tritecky
27. prosince 2010 • 13:23
až budu sedět v létě na zahrádce restaurace a zeptáte se mně, zda si můžete přisednout (což se snad doufám ještě ptáte, nervete se lidem ke stolu bez dovolení), řeknu vám "ne", a to přesto, že můj není ani pozemek, na kterém zahrádka stojí /většinou bývá města/, ani ten stůl, ke kterému jsem si sedla.
to jen tak naokraj k těm vašim nesmyslným cintům. Jiří, podobný způsob uvažování jsem už měla tu čest vidět - u svého kamaráda, abstinujícího alkoholika, u kterého po rozvodu propukla lehčí psychóza.
qweqwe
27. prosince 2010 • 11:55
Naprostý souhlas, zejména s poslední větou.
montaigne
27. prosince 2010 • 10:20
I. Když chcete něco soudit o filosofii, vycházejte ze zachovaných pramenů, a ne z legend a báchorek.
II. Když už vycházíte z báchorek, tak se je alespoň naučte správně. Diogenés ze Sinópé nikoho nevyzýval ale jen odpověděl na nabídku jakéhokoliv přání.
III. Váš předpoklad, z kterého vycházíte, tedy nárokování vlastnění pozemku, je tak holý nesmysl.
IV. V úvodu sám polemizuje, že nejspíš lhal, v závěru z toho vytváříte důkaz zakončený hloupou výzvu.

Doufám ale, že váš článek byl jen takový vtip z vánoční lenosti, který může ostatním být přínosný jako takové malé ranní cvičení, stejně jako mně.
jiriydolezalostny
27. prosince 2010 • 12:05
to mě napadlo okam­žitě­....­....­....­..kon­cept chudoby - nebo spíš střídmosti, skromnosti...jo, to propagoval kdek­do..­....­....­....­....­.Jiří X je expert na všecko: od linuxu po filosofii...
jiriydolezalostny
27. prosince 2010 • 12:05
okamžitě.....že to bude nějaká blbos­t...­....­....­....­....­....­....­....­..
jiriydolezalostny
27. prosince 2010 • 12:07
pryč s hloupými vypálenými novináři
jiriydolezalostny
27. prosince 2010 • 12:10
blahobyt a bohatství jedin­ců..­....­.kte­rých jako? Kdo posouvá společnost kupředu ? Jeden novináříček, Bakala, nebo snad Kellner? Já myslel, že jsou skuteční géniové, co něco skutečně vynálezaj, vymejšlej, mezi ty patřili i tito filo­sofo­vé..­....­....­....­....­...kt­eří ovlivnili kde koho.............i díky nim, jsme tam kde jsme­....­....­....­.....