Komentáře

Zpět na článek

Vládní koalice: Chvála nenávisti

4 komentářů

nightporter3
22. prosince 2010 • 10:03
Minule "Bizardní" , dneska " sCHoda" ,to je potom už úplně jedno co chtěl autor říct, když v tu chvíli vypadá, že opustil základní školu v páté třídě.
rewolwer
22. prosince 2010 • 09:00
Petre, s vasi krecovitou averzi vuci VV zacinate byt trapny. Mam vas ostrejsi styl rad, dokazete byt vtipne cynicky, ale tuhle polivku uz jste ohral tolikrat... zkuste na chvili pootocit svuj 'hate' nekam jinam. VV mohli, stejne jako loni Paroubek, shodit vladu a vysvihnout se tak (nejen) u svych volicu. To, ze to neudelali je spravne, protoze to, co by nasledovalo v dalsich zhruba 6ti mesicich, by nikomu z nas zadny prospech neprineslo. Jinak k tem rozdanym ministerstvum - tak si rikam, jestli se nahodou v ODS nedohodli na tom, ze si nechaji ty "mene napadne", ze kterych by to ale naopak mohlo krasne sypat a ty dulezite, ktere vzhledem ke krizi resp. nezbytnosti reforem, stejne nejsou zadnym vyvarem, nechaji ostatnim stranam...
carmela85
22. prosince 2010 • 08:37
Věci veřejné se zachovaly správně. Pokud by nechaly vládu padnout, možná by to veřejnost přijala, ale následná krize by už nikomu nepomohla.
darda
22. prosince 2010 • 13:56
Ano. Dohlédneme-li si na špičku nosu uvidíme, že po eventuelním pádu této vlády by se mohli vrátit nedočkavě se chvějící kofři z Hybernské, nebo nějací další fantastičtí "diplomati" ze stáje toho našeho s odpuštěním presidenta. Z nastalé situace mi dvakráte do tance není, ale ze všech špatných řešení při absolutní absenci dobrého je toto nejmíň špatné. Ale je to k nasrání. Pardon.