Komentáře

Zpět na článek

ODS a ČSSD v Praze: Prasácká koalice na sněhu

9 komentářů

vonrammstein
17. prosince 2010 • 07:27
95%+95% nerovná se 180%, nýbrž 190.
panna
16. prosince 2010 • 14:30
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
neilyoung
16. prosince 2010 • 13:59
Pražáci mají být rádi, že nová koalice jim přinesla do města konečně po letech trochu více sněhu. V Severomoravském regionu je oblíbený tento Nohavicův verš: "A v Praze kalamita jak na Sibiři, tři centimetry sněhu, a u muzea čtyři".
sirien
16. prosince 2010 • 17:47
Byl to velice oblíbený verš i v Praze, okamžik kdy napadly fakt asi tři čísla sněhu a silničáři s tim nebyli několik dnů schopný nic dělat byl totální výsměch, to už nebyla ani tragédie. Nejvíc se tomu smál můj táta, kterej dělá dozor staveb na ŘSD, škodolibost na účet "kolegů" a jejich "přípravy" z něj přímo kapala, tu písničku si pouštěl furt dokola.

Nicméně nevim jak teď na severní Moravě, ale já v Praze sem za poslední tejden sházel z auta dohromady tak půl metru sněhu - třikrát tak po deseti číslech, plus mínus, těžšího a jednou asi dvacet nebo třicet čísel čerstvýho prašanu a na silnicích tu je střídavě sníh, břečka, led, led zapadanej sněhem nebo úplně nejlíp led zapadanej břečkou. Silničáře sem za celej tejden nepotkal, a to sedim v autě prakticky každej den a "čistý" silnice vidim pouze pokud dva dny nesněžilo a doprava už stihla všechno svinstvo na silnici rozjezdit až na asfalt.

A nemyslim, že by to byl problém SOUČASNÉHO magistrátu. Jako fakt ODSSD nebo jak se to zkracuje nemuluju, ale každému co jeho jest - k tomuhle chudáci přišli jak slepý k houslím, sotva se ustanovili tak jim to napadlo na hlavu. To že Praha neni na tohle připravená je chyba předchozího magistrátu, tedy ODS jako takové, ČSSD, komanči, zelený a další co tam seděli nesou vinu až v druhý vlně, protože tam seděli a nedohlédli na to, aby to ODS udělala pořádně.
neilyoung
16. prosince 2010 • 18:34
Tady jsou i den po konci sněžení silničáři překvapeni velice, že sníh zasypal jim silnice. A sněhu je tu tak +-45cm, byť o víkendu téměř vše odtálo. S tím odklízením to je ve velkých městech víceméně stejné. Minulý týden při tzv. "kalamitě" jsem jel z Rýmařova do Ostravy, a všude byly silnice bez problému sjízdné, a až před značkou Ostrava rozježděná mazlavá klouzavá kaše. V bočních ulicích je led a něm ujetý sníh. Možná jednou prohrnuto. Prostě bída.
sederik
16. prosince 2010 • 13:15
Můžeme polemizovat na objektivitou článku, ale ten bonmot na konec, ten je opravdu výbornej!
jakodl
16. prosince 2010 • 13:55
Já se nesmál, článek je objektivní a na konci, to není bonmot, to je holá pravda
triggerman
17. prosince 2010 • 12:06
Škoda jenom, že ten bonmot nevymslel JXD, tenhle vtípek koluje po světě už docela dlouho a četl jsem jej v různých článcích alespoň desetkrát...
lordpavka
16. prosince 2010 • 12:54
máš to už vyhulený!!!Tak další pravdoláskáč!