Komentáře

Zpět na článek

Válka v justici: Kovářová obvinila ministra Pospíšila ze lží a šikany

7 komentářů

patriot2
7. prosince 2010 • 20:38
Pospíšil je jeden z nejhorších ministrů, umí různé intriky, likviduje soudnictví pod záminkou tzv. "reformy soudnictví". Také velké množství příspěvků na jeho oslavu v idnes, které píší jeho kamarádi ukazuje že používá špinavé praktiky. Nevadí my že je homosexuál a nesnáší ženy. Můžeme si za to sami, alespoň ti kteří volili ODS
jakodl
7. prosince 2010 • 14:40
tak jí věřím, narozdíl od pospíšila, to je kluzkej podrazák, jako nečas. to je ta nová krev ods no, nazdar
jakodl
7. prosince 2010 • 14:43
že jedná přímo a narovimu, tak jí věřím, kousek mi vypad
torinese
6. prosince 2010 • 12:03
Když byl Pospíšil poprvé jmenován do funkce, věřila jsem, že tento rezort změní k lepšímu (ostatně bylo těžké si po angažmá Němce na MS představit ještě horší exemplář). Důvěřovat jsem mu přestala už v momentu, kdy kryl záda Vesecké a spol v kauze Čunek. Nyní se pan ministr tváří, jakoby o Vesecké v životě neslyšel a neměl s celou tou taškařicí nic společného. Na zvěstech ,že je to intrikán a slaboch asi něco bude. Navíc jsem s ním udělala osobní zkušenost, když jsem ho informovala o neprofesionálním jednání dr.Nagyho na OS v Mladé Boleslavi (nejméně dva roky před vypuknutím skandálu) a na mnoho jeho procesních pochybení, neobtěžoval se mi vůbec odpovědět.
torinese
6. prosince 2010 • 12:37
oprava: a upozornila ho na mnoho jeho profesních pochybení!
antarktida
6. prosince 2010 • 11:18
Jsem zvědavá na reakci "pana ministra". Děsí mě, že takové mladé ucho, jako je Pospíšil, řídí tak důležitou oblast, jako je spravedlnost. Argumenty Kovářové jsou hodně závažné. Divím se, že si někdo tak vysoce postavený, jako je ministr, dovolí šikanu na úrovni puberťáka. Schválnosti nedůstojné dospělého muže, navíc na tak vysokém postu.
poool
6. prosince 2010 • 09:59
že mu poskvrnila pracovnu souložením s ochrankou, jak popisuje v kterési knize.