Komentáře

Zpět na článek

WikiLeaks: Hora porodila myš - tajnosti, které žádné nejsou

4 komentářů

sendyman
7. prosince 2010 • 13:40
že si řada lidí uvědomila, že (jaké překvapení!!!!) i diplomaté jsou lidé z masa a kostí a "mezi čtyřma očima" se vyjadřují trochu jinak (tedy podobně, jako my), než v oficiálních prohlášeních...
bohemia
6. prosince 2010 • 08:48
Studujte mily pane knize.
mik-23
5. prosince 2010 • 13:14
ale tady jde asi o to, ze prumerny American najednou zjistil, ze v Rusku existuje nejaky alfa samec jmenem Putin, v nemecku jakasi teflonova premierka, v nejaky Francii nahaty cisar a kdesi v Asii jsou dokonce nejaky divny cinani, ktery nejsou jako ty americky, protoze tydle dokonce na ameriku utocej pomoci internetu. No a navic dokonce ze ty zly a pomateny arabove chteji na Americe, aby utocila na Iran, to nedava smysl, dyt jsou taky zly. No to holt musi byt sok najednou tolik informaci.
Takze snad se v pristim vydani o UFO dozvime vic
enrico.bizzarro
5. prosince 2010 • 12:20
Ono to vypadá současně jako velký hon na čarodějnice. Musím souhlasit, že se dělá z komára velbloud. Dokonce někteří vaši kolegové trousí zkázonosné komentáře. Je sice rozdíl uveřejnit válečné dokumenty s jmény informátorů, špionů atd. ono to opravdu může přinést problémy. Ale jedná se o válku a válka není nikdy dobrá, a kdo si myslí opak není demokrat.