Komentáře

Zpět na článek

Proč jsou polibky exprezidenta Václava Havla smrtící

10 komentářů

mik-23
2. prosince 2010 • 13:00
proste tam sel, jelikoz holt stale veri, ze lidi maji urcitou moc veci zmenit k lepsimu a ze stejnyho duvodu holt podporuje vzdycky strany, ktere holt nejsou u koryt a tudiz taky nemaji takovou sanci se tam protlacit. Je pravda, ze nekdy byl a je trochu naivni, holt to nikdy nebyl politik dnesniho strihu, jelikoz politika holt neni pro idealisty, ale pro mafiany. A pokud nekdo keca neco o chlastu, Veskrnovy nebo konspiracnich teoriich o spolupraci s komunistama, tak mi ho je fakt lito...
shawk
1. prosince 2010 • 18:32
Ty s odérem chlastu, co porazej i slona? Nebo ty, co při nich vypadne z jater páně Veškrny cihla? Nebezpečný je vobojí, vědí ?!
panna
1. prosince 2010 • 17:33
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
muhlhaus
2. prosince 2010 • 07:49
Jestli tady někdo páchá prasárny, tak dnešní liberální pravičáci, kteří v době, kdy Havel za boj proti komunistům byl zavíranej, s komunistama kolaborovali. Tragikomická postavička vládne Hradu dnešnímu.
strassidlo
3. prosince 2010 • 15:10
Buďto jste neuvěřitelně naivní, moc mladý, nebo hodně sklerotický. Jinak si nelze vysvětlit opomíjení faktů, že Havel na svém "disidentství" velmi slušně profitoval, jak před r. 89, tak - a to zejména, posléze. Slutečností prostě je, že je to vyčůránek předstírající intelektuálního nešiku, kterého jeho kumpáni z "disentu" nastrčili na Hrad a on si s komunisty vyjednal pro sebe kšeftík: vy si vše necháte a nikoho nebudeme stíhat a já dostanu zpátky rodinný majetek a pro kámoše korýtka a privatizační podvody.
strassidlo
3. prosince 2010 • 15:11
100% souhlas!
muhlhaus
1. prosince 2010 • 13:43
Stačí trochu přemýšlet, pane Jandourek. Havel nikdy nepodpořil naše největší strany (čemuž se nelze divit) a u těch malých je vždy riziko, že dřív nebo později nepřekročí ani 5 procent. Jak víte, že by ODA, OH, Zelení apod. měly větší úspěch bez podpory Havla? Smrtící polibky ODě daly politici typu Kalvody, Unii svobody Němec, Zeleným Zubová apod. A Lidovci propadli i bez nějakého líbání. To samé platí až na výjimky o jednotlivých politicích - prostě uznává většinou jiné než dav (až na výjimky - Gross měl popularitu u lidu i Havla a pak se ukázal...).
stone_pilot
1. prosince 2010 • 14:00
Máte pravdu v tom, že Havel těžko někoho odradil od nějakého politika či strany svou podporou. Ovšem má velký talent podporovat ty, kteří velice záhy propadnou do nicoty. Tak jsou asi myšleny ty "polibky smrti" - nepřesné, ale co se konce týče, naprosto přesné.
muhlhaus
1. prosince 2010 • 14:46
Myslíte přesné s tou technologií moci? Proč by se nezávislí intelektuálové, zvláště ti "ve výslužbě" měli zabývat nějakými technologiemi, jak někoho prosadit? Názor lidí typu Havla je důležitý, i když na první pohled nikomu neprospěje a masám je ukradený.
reformy.cz
1. prosince 2010 • 13:13
Jsem zvědavý jestli se někdy dozvím kdo z českých novinářů byl blbý a kdo jenom navedený
Je evidentní, že se tady hraje úplně o něco jiného. Není to rozhodně magistrát.
http­://www­.refor­my.cz­/zpra­vy/kon­spirac­ni-teorie-nebo-paroubkuv-evropsky-politicky-program-vyhrajte-zajezd-na-bilderberg/