Život a styl

Zpět na článek

Alex & kněz: V mileneckých vztazích se na karmu nespoléhejte

10 komentářů

bodieczech
15. prosince 2010 • 13:21
Alex, ty mě bavíš! Je mi 22 a myslím si to samé. Strašně vám dvěma v manželství fandím, protože chápu, co ostatní nedokáží pochopit!
torinese
4. prosince 2010 • 13:00
Nejprve čtenáře obšťastňovala s JXD podrobnostmi o jejich bohatém sexuálním životě, což si každý inteligentní jedinec nechává pro sebe, nyní nám tato poněkud perverzní excentrička bude udílet ještě rady do života. Nebýt chotě, tak by mohla maximálně přicmrdovat nějakému skutečnému psychologovi , takto bude tahle zastydlá pubescentka okupovat na stránkách Reflexu místo, jež mohlo být využito účelněji. To v redakci všichni ztratili poslední zbytky soudnosti, když už je ztratil Doležal?! Řekla bych, že přesně toto bylo cílem téhle , ve všem průměrné, ale nanejvýš ambiciózní holky. Kdo by téhle ordinérní venkovské krasavici poskytl kdy takový prostor v médiích!
vonrammstein
2. prosince 2010 • 02:09
fakt nebyl dobrej nápad. Rozhodně ne s tím jelitem. Tím nemyslím pana Jandourka.
lemmm
1. prosince 2010 • 23:08
Tak ja neviem, ale zeby prave sutru trhalo zily, ze si nezasulozi ?? ))
fakov
1. prosince 2010 • 15:18
nefungující karma, potažmo problémy s hygienou lásce neprospívají, unikající plyn může být jejím koncem
placirkabodlo
1. prosince 2010 • 14:43
ruzove bryle
grafomanka
1. prosince 2010 • 10:10
vidím jistou podobnost... celá léta obklopena kamarády a důsledně dodržujíc kamarádský celibát se pak kolem roku dvacátého objevil ten, kterého kamarádi (a zpočátku i rodiče) měli za debila, a zvědavost se vyvinula v kompatibilitu trvající již rokem šestým... ale taky jsem nikdy nikoho nehledala a smířit se s debilem jen proto, že kolem jsou jen ještě větší ***, je krajně debilní!
tritecky
1. prosince 2010 • 10:07
ach jo. (kde je brečící emotikon?)
až paní psycholožka zjistí, že musí podstoupit konizaci nebo ještě rozsáhlejší zákrok v důsledku svých hojných a prečetných erotických dobrodružství, chemoterapii, ozařování a možná ještě rozsáhlejší léčbu, pak možná pochopí, že souložit s debily za účelem získání zdravého ruměnce nebyl ten nejlepší nápad. do té doby bude ovšem vesele radit druhým.
gatekeeper
2. prosince 2010 • 12:22
A to někdo musí být promovaný psycholog aby mohl vyjádřit svůj názor? Mě se zdá že tady někdo dlouho nesoložil a leze mu to na mozek
tritecky
6. prosince 2010 • 14:29
ovšem Alex, ačkoliv tomu její názory neodpovídají, promovaná psycholožka je. to je to, co mě na tom zaráží.
jinak své názory zde může, samozřejmě, vyjadřovat každý, a to dokonce bez ohledu na intenzitu souložení a výši IQ, čehož je naše diskuse důkazem.