Komentáře

Zpět na článek

Demonstrace na pražské radnici: Listopadová krize na pokračování

9 komentářů

jakani1
2. prosince 2010 • 13:31
Nebývá to v médiích časté.
Uživatel_130940
2. prosince 2010 • 10:04
ČSSD také vyhrála volby do Sněmovny a přesto nesestavila vládu.Tak proč tolik pokřiku kvůli nějaké TOP 09?
zdislava
2. prosince 2010 • 05:36
Bylo by při té příležitosti slušné, pane autore, kdybyste dodal, že stejnou částku, jako dostala TOP09, dostaly i ODS a ČSSD. Tu příležitost jste - určitě jen náhodou - propásl.
simeklubor
1. prosince 2010 • 11:20
Děkuju, pane Pečinko, jste pro mě možná skoro poslední mohykán Reflexu, kvůli kterému jsem ještě stále nezrušil předplatné. Unavují mě frustrátské výkřiky o "nemravnosti" koalice, jejichž autoři už vůbec nevědí, co vlastně chtějí, o to víc a hlasitěji kvičí. Když je politická osobnost zkorumpovaná ***, křičí tito lidé (jejichž dobrým reprezentantem za RX je pan Holec) o tom, jaká je politika svinstvo, když se náhodou konečně objevý někdo jakžtakž slušný, kvičí se dál, jen na nové téma: Je naivní, je to loutka a určitě se brzy sviní stejně stane. Závěrem plynoucím z těchto věčných demonstrantů a revolucionářů je jediné: Zrušme politiku, strany, založme všeobjímající OF (nebo přímo rovnou Národní frontu) a vládněme si sami. Kdo? No přece my - lid! Kdepak jsem to jenom už slyšel... Jak mám pana Havla rád, tvrdím, že "nepolitická politika" = zkratka do gulagu, tyhle levičácké sny o "jiném, lepším světě" jsou fakt k pláči, po stu letech zrůdných pokusů uplatnit je v praxi. Koalice ODS s ČSSD je možná daleko víc než předem připravený "podvod" na voličích výsledkem politické neschopnosti, nespolupráce a zavilého válečnictví TOP09 (jíž jsem parlamentním voličem, takže ji určitě nemám tendenci vidět v horším světle). A koneckonců, jaký podvod? Kdyby si změnu v podobě TOP09 a např. VV přála skutečně většina voličů v Praze, asi by těžko mohla ODS s ČSSD dát dohromady většinovou vládu, žejo. Zlobit se můžete maximálně na spoluobčany, že topce nedali víc hlasů. Asi věděli proč. Svobody je mi líto. Pustit se do jakýchkoli změn na radnici s nenávistným davem pod okny je skoro nemožné.
mykiss86
1. prosince 2010 • 22:55
Na voliče není potřeba se zlobit. Ti dali TOP09 silný mandát. Jenže systém který si před půl rokem prosadila svévolně a bez opodstatnění ODS ji připravil o 5mandátů které by jinak absolutně převrátili obsazení magistrátu!
jakani1
2. prosince 2010 • 13:40
Ale pana Havla si už nevážím, protože to on zavlekl do politiky zákulisní pletichy. Dokud žila jeho Olga, ta ho z jeho snů stahovala na zem, korigovala jej.
lofwyr
1. prosince 2010 • 10:24
Je zajímavé že tahle banda, co vtrhla na magistrát a v čele s pseudohumanistou Havlem, se při parlamentních volbách nepozastavila nad tím, že vyhrála ČSSD, ale ODS, TOP09 a VV spáchaly podvod na voličích a obešly výsledky koalicí. Je podivné že tehdy neskanovali, nikam nevtrhli a neměli plnou hubu keců jako nyní.
roman1969
1. prosince 2010 • 10:47
... asi proto, že si její vládu přáli pouze voliči ČSSD a KSČM, a ti se tradičně bouří jen u výše sociálních dávek, ....
více http­://www­.refle­x.cz­/cla­nek/po­liti­ka/395­78/bo­huslav-svoboda-je-nejsmutnejsi-prazsky-primator.html
mykiss86
1. prosince 2010 • 23:03
A pan Havel tam v žádném případě nebyl v našem čele. Přišel až později kdy se lidem konečně podařilo dostat i do postranní uličky která je normálně též vyhrazena pro veřejnost.