Historie
Bilance první světové války: Chvástání západních generálů a politiků rozmetal čísly střízlivý Churchill
9 komentářů
Po 1.svetove v. nenavidel nikdo Chrchilla tak jako Irove.
Ve filmu "The wind that shakes the barley" rezie Ken Loach GB 2006) rikaji 1935 vsichni Irove , ze "Churchill je daleko horsi nez Hitler":
Ve filmu "The wind that shakes the barley" rezie Ken Loach GB 2006) rikaji 1935 vsichni Irove , ze "Churchill je daleko horsi nez Hitler":
@jir-ka ja jsem se narodil uprostred 2.svetove valky v Praze a nebyt Stalina , Hitler by valku zcela jiste neprohral.Az po me illegalni emigraci pred 50 lety jsem zjistil, ze Israel posilal kazdy rok ! k vyroci konce 2.s.v. podekovani Sovetskemu Svazu za zachranu zidu.
@Pavel Hanzl kdyz vpadly USA do Vietnamu, do Iraku, na Grenadu a plosne bombardovali Balkan do Afghnistanu etc. byly pri tom miliony civilistu a vojakuv 20. a 21.stoleti zabiti a nikdo nemluvil o masovych vrazich Nixona, Johnsona, Bushe Clintona etc.
Presto alespon ja mam ten nadhreny multikulturelni melting pot vsech ras , barev kuze a nabozenstvi USA velmi rad stejne jako Rusko.
V druhe svetove valce uprostred niz jsem se narodil bylo zabito 25 mil. Rusu a 400 000 US vojaku. a ja mam USA stejne rad jako Rusko
Presto alespon ja mam ten nadhreny multikulturelni melting pot vsech ras , barev kuze a nabozenstvi USA velmi rad stejne jako Rusko.
V druhe svetove valce uprostred niz jsem se narodil bylo zabito 25 mil. Rusu a 400 000 US vojaku. a ja mam USA stejne rad jako Rusko
@jir-ka No ale ani Irové nemají na český národ, tolik poťapaných per capita se jinde nenajde.
Tenkrát to byly nejhorší a nejkrutější jatka historie a dnes na Ukrajině už taky padlo přes milión Rusů, spíš 1.200 tisíc. A to se neznají oběti na Ukrajinské straně, nejen vojáci, ale civilisté, ženské a děcka. A to v 21. století!!!! Naprosto neskutečný! Není tak kruté smrti pro kremelskou zrůdu, která by zjednala aspoň zdání spravedlnosti.
@TCerny film je film . Nebýt Churchilla tak je Británie v ***i . virové byli vždy zvláštní národ a v současné době se to potvrzuje .
To snad nemyslí Šejtán vážně.
Churchill byl střízlivý až po smrti.
Jinak byl furt v lihu.