Komentáře

Zpět na článek

Pražské zvrhlosti: Dav demonstrantů na magistrátu i samotná koalice

3 komentářů

sirien
30. listopadu 2010 • 19:05
S tímhle tvrzením by šlo i prohlásit že nástup komunistů k moci byl kdysi legitimní, vždyť také byli řádně zvoleni!!!

Podle ústavy ČR, nejvyššího zákona demokratické společnosti, má každý občan právo bránit demokracii, pokud cítí, že je demokracie ohrožena.
Korupce je obecně považována za hrozbu společnosti, nejen demokratické. Tyto volby byly spojené se slibem o ukončení takřka otevřeně korupčních praktik Pražského magistrátu pod vedením ODS, slibovala to TOP09, slibovala to ČSSD, skrze pana Svobodu to slibovala i sama ODS (vzpomeňte na slova o "pacientovy, který se chce léčit"), slibovaly to i ostatní strany.

Hlasy dané stranám byly dány v návaznosti na tato (a další) prohlášení a koalice ODS a ČSSD mohal vzniknout pouze protože pro nereálnou složitost náš volební systém neumožňuje podmíněné hlasování případně odebrání hlasu při nesouhlasu s povolebními rozhodnutími. To nic nemění na tom, že všichni věděli, co voliči chtějí a jednali přímo proti jejich vůli. Takové jednání je zcela proti principům demokracie a je tedy legitimní snažit se těmto prolhaným zlodějům zabránit v utvoření této, jak trefně prohlásil pan Kalousek, KKKK, od níž se distancoval dokonce i volební leader jedné ze stran této "koalice" pro její neetičnost (což už je skutečně doočíbijící vyjádření toho o co tu vlastně jde).

Takže co se mě týče, považoval bych za ústavně legitimní a správné třeba i fyzické zablokování magistrátu a jakékoliv další budovy kde by se případně chtěli dotyčné *** ke svému hlasování sejít a vynucení nových Pražských voleb násilným zablokováním legislativního procesu ustanovujícího radní a primátora.
Velice by mě zajímalo jak by se na tohle dívali a ještě více by mě zajímalo, jak by ty nové volby dopadly.
lemmm
30. listopadu 2010 • 16:00
Pokial volici zvolili ODS a nie CSSD, je od ODS zrada na volicoch robit s CSSD koaliciu. Ak politik ignoruje volu obcana, ktory mu dal svoj hlas a tym ho poveril, aby ho vo veciach verejnych zastupovall, nezostava mu nic ine, iba mu to ozrejmit tak, aby to uz konecne pochopil
samael
30. listopadu 2010 • 12:28
To si mají lidi nechat v Praze na.srat na hlavu?Kolik voličů pravice si přálo tuhle nesvatou alianci?Možná tak kmotři a ten kroužek bizarních Klausových obdivovatelů v čele s bývalým(našteští) šéfredaktorem Reflexu,který nepochází z opice a zcela vážně tvrdí,že útoky z 11.9.2001 jsou dílem amerických "imperialistů".