Komentáře

Zpět na článek

Budoucí pražský primátor Bohuslav Svoboda: Konec krásného snu

12 komentářů

poool
1. prosince 2010 • 13:11
Oni ty prasárny dělají tak přirozeně,že nakonec člověk pochopí, že oni nemohou jinak.
Vsadil bych se, že Svoboda věří tomu, co říká, a až bude dělat pravý opak, nebude v tom vidět rozpor.
Možná to ani nedělá pro peníze, možná mu řekli, že je správnej chlap.
whocares
1. prosince 2010 • 12:01
Podpora té fašistické sebranky co tak ostudně včera řádila na magoši je prasárna!
muhlhaus
1. prosince 2010 • 08:01
místo aby se věnovali svému záslužnému a prestižnímu povolání, buď vyhrožují (pod taktovkou demagoga Kubka a jemu podobných), že zdrhnou kvůli penězům, nebo lezou do politiky, přičemž pak jsou s nimi často dosti tristní zkušenosti (různí Mackové a Čermáci, Rathové, Langerové...). Ale jinak bych pražskou koalici neviděl tak tragicky. Zrovna do TOP09 nalezlo různých prospěchářů a lumpů víc než dost (viz vedení radnice v Roudnici n. L. a kauza historický pivovar), takže kdo ví, jestli by to bylo lepší...
katango
30. listopadu 2010 • 11:46
nemají, pokud vím, psychiatrickou kliniku. Asi je to fakt škoda. Jinak na Svobodovo působení včeke České lékařské komory vzpomíná ještě dnes většina lékařů se slzou v oku a zvedajícím se žaludkem. Svobodu v žádném případě NEBRAT !!!
sammy
30. listopadu 2010 • 10:42
Další příspěvek do pravidelné bulvární show pana Holce s názvem "Sejmi Osobnost". Pane Paroubku, vraťte se prosím do vysoké politiky, ať má pan Holec na koho oprávněně nadávat. Děkuji.
sendyman
30. listopadu 2010 • 11:02
Osobností se člověk nestává jen tím, že si navlékne motýlka, jako MUDr. Svoboda.
To Paroubek, ten skutečnou osobností opravdu byl!
rjaeger
30. listopadu 2010 • 09:00
Velkou koalicí nazýváme koalici dvou nejsilnějších stran. Proč tak nečiní autor článku? Není to náhodou, protože se médiím podařilo učinit z pojmu velká koalice sprosté slovo a každý, kdo do takové koalice vstoupí, musí být nutně padouch? To by pak skutečná velká koalice TOP09 + ODS, ke které v Praze, bohužel, nedošlo, měla šrám na fasádě, není-liž pravda?
sendyman
30. listopadu 2010 • 10:51
Bývají to sice obvykle nejsilnější strany, ale domnívám se, že slovo "velká" charakterizuje především příslušnost k rozdílným stranám politického spektra, jde jím tzv. "napříč". Což je právě v případě ODS-ČSSD.
Koalice v Praze nejsilnějších, tedy TOP09 a ODS, by byla pouze "obyčejnou", logickou koalicí dvou pravicově profilovanýchh stran.
herman
30. listopadu 2010 • 10:59
To by možná platilo, kdyby ODS byla opravdu pravicovou stranou, ale takhle je to pouze znovusjednocení levice, nyní(v blízké době) pod hlavičkou ČSSD.
sendyman
30. listopadu 2010 • 11:03
Všimněte si, že nepíšu "pravicových", ale "pravicově profilovaných"!