Komentáře

Zpět na článek

WikiLeaks testuje svobodu slova. Tentokrát odtajněním „vysoké“ světové diplomacie

8 komentářů

loren1
5. prosince 2010 • 13:54
Souhlasím s názorem pana s nickem placirkabodlo. Ještě bych k tomu přidal: naftová lobby versus elektromobily nebo auta poháněná stlačeným vzduchem. Je to hrůza, kdo vládne světem a jak. Co s tím?
albert_fish
30. listopadu 2010 • 15:32
Kdyby se autorka obtěžovala přečíst pár článků o této kauze, věděla by, že informátor Wikileaks je znám asi už od léta. Je to nějaký Manning (22letý kluk), který vynesl všechna ta data z Pentagonu. Takže ten článek celkem pozbývá smyslu.
A ta výzva k únosu Assangeho hned po prvním úniku informací mi také přijde trochu zvláštní. Za prvé, není to občan Spojených států a za druhé, pobývá myslím někde v Evropě, takže to, co autorka navrhuje, je dle mého názoru dost nelegální.
pismenacislice
29. listopadu 2010 • 16:44
WikiLeaks je jedním ze symptomů sebevražedného chování naší civilizace. WikiLeaks symbolizuje snahu mnohých euro-amerických pseudohumanistů o to, abychom si vždy nekompromisně podrazili vlastní nohy.
placirkabodlo
29. listopadu 2010 • 18:18
ze nekdo nechce byt ovce, tak se obvini ze znasilneni? nebo se uklidi, v ramci boje proti "terorismu", tomu rikas civilizace? tady vubec nejde o civilizaci, ale o fanatiky, ovce a manipulatory, na te i druhe strane. cemu rikas civilizace, kdyz vojensti zastupci osn se divaji uprostred evropy, jak par metru od nich masakruji tisice lidi. o africe nemluve. cecna, cina ... civilizovany svet.
u nas korupce neuveritelna, a ty tu mluvis o nejake sebevrazde civilizace a pseudohumanistech, protoze se zverejni PSANE SLOVO?
oni i ti bolsevici, momentalne v cele s filipem, si pred volbami stezovali, ze se v televizi vysila dokument o milade horakove. ze to je namirene vlastne proti nim chudackum a pozadovali stazeni z tv. ze ji obesili zrovna v te dobe, ze volby byly posunute a ze jsou to prasata a pohrobci nacku je asi "vubec nenapadlo".
ze si nejaky plukovnik frydrych ma cas fanaticky pronasledovat "travu". ktera je proste leciva bylina (ze nici rakovinotvorne bunky a zdrave nechava zit, je proste nadhera), ale diky takovym frydrychum, farmaceutickym firmam, a ostatnim "pilirum civilizace". to konopi samozrejme bude lecit, az za x let, protoze proc nechat lidi, pestovat napriklad ty lecive kvetiny, kdyz je muzeme pronasledovat a zavirat, a utracet tak v boji proti "terorismu" miliony a miliardy a jeste jim prodavat super prasky podle toho, ktera farmaceuticka firma, da lekari vice, aby nabizel zrovna ty jejich dryjaky.
sebevrazda je, ze se za 2000 let, s obrovskym vyvojem a informovanosti, neuveritelne rozsirenou diky knihtisku a 500 let po te diky internetu, stale vyrustaji a dostavaji k moci prasata. a to diky ovcim kterym staci zachrochtat neco pekneho, nebo bojoveho.
Palopetro
30. listopadu 2010 • 08:44
Až na to,že jste do boje na obhajobu "internetového terorizmu" zapletl trávu,docela dobré.
placirkabodlo
30. listopadu 2010 • 11:22
no protoze na ni jde pekne videt, cemu jsou lidi schopni uverit, kolik lidi, diky tomuto oficialnimu terroru proti KVETINE v poslednich cca 100 letech podleho (ne te kytce, ale te tupe buranske represi proti ni), a co jsou roboti, jako je frydrych, schopni udelat pro bozi vec a samozrejme za velke prachy a moc ovladat ovecky. misto aby se ty prachy vrazily do vyzkumu.
jak muze fanatik frydrych s dikci severokorejskeho tv moderatora sefovat ve stredni evrope vubec nejake instituci, jeste ke vsemu te, ktera te sejme za to, ze si pestujes pro sebe KYTKU! a je jedno jestli na masti, nebo do cigara. proste porad dokola neuveritelne tupe pokrytectvi a lzi. stejne jako v pripade wikileaks. a jeste ti reknou, ze te sejmuli, pro tvoje dobro. a nacpou te morfinem.
znam totiz lidi, kteri si jeste nedavno, diky "odbornikum" a "novinarum z blesku", mysleli, ze marihuana je horsi nez sam dabel ( v dnesni dobe tedy horsi nez Julian Assange a wikileaks ) a ted se diky ni uspesne a take skoro zadarmo (pokud si pestujou sami) leci! a to diky SVOBODNYM PRAVDIVYM INFORMACIM od opravdovych lekaru, a na nejakeho urednicka frydrycha zvysoka serou, protoze to uz maji za par, tak se aspon muzou svobodne rozhodnout, jestli tam doplujou v klidu a miru bez zbytecneho trapeni, nebo pojedou na oficialnich drahych opiatech nebo dokonce bez nich, protoze na to proste nemaji. prachy co by se jim hodili, jdou na frydrychovy prirucky pro policisty, ve kterych jim vysvetluje, jak poradne sejmout decko, co si da v parku jointa. a samozrejme taky jdou ty prachy dalsim potrebnym, napriklad sloufovi, ktery soudruzsko kapitalisticky s temi fetaky zatoci. nebo stavitelum dalnic, kde se postavi neuveritelne draha dalnice, a tyden po otevreni se uz opravuje za dalsi neuveritelne statni prachy a pak uz se opravuje furt. no a lidem se predhodi tu marihuana, tu dabel wikileaks, tam nejaky cikan, a nova dalnice se opravuje dal, lidi remcaj nad necim "dulezitejsim". takze vietnam a masakr v my lai, cecna ...
placirkabodlo
30. listopadu 2010 • 11:26
... a opravdu miliony podobnych prikladu az po tu terroristku marihuanu. prisli jsme vam pomoci, takze vas zmasakrujem, ze se nestacite ani pomodlit. proto ta trava, ono to vsechno souvisi.
jihad
30. listopadu 2010 • 10:30
administrativa země, která zlikvidovala bankovní tajemství volá , že wikileaks jsou teroristé