Archív

Zpět na článek

Kdo jsou skuteční vítězové a poražení soutěže Česko Slovensko má talent?

9 komentářů

dalibor.durcak
1. prosince 2010 • 14:44
Vy se tak strašně snažíte být tvrdě humorní, až se stáváne nehumorně trapnými. Tento článek o tom jasně vypovídá.

Jakub Prachař byl lepším z dvojice moderátorů? Ha hááááá. Ono je ČSMT první reality show, kterou jste viděli, že?
Jiří Urban
30. listopadu 2010 • 11:05
Označit Dae Men za metrosexuály mi přijde trochu nemístné a zdá se mi, že autor má trochu pokřivený názor, co metrosexuál vlastně znamená.

To, že má někdo vypracované svaly a zároveň i příjemný zevnějšek nemusí nutně znamenat, že je metrosexuál, ale třeba jen, že je sportovec. Přijde mi to spíš jako závist muže co má komplexy se svým pupkem.

Dále výrazně nesouhlasím s označením Slavíka jako nejvýraznějšího z porotců. Mě přišel jako vyloženě nejslabší článek poroty. Tak jestli byl právě s tím výrazný, tak možná.

Naopak Kraus mě překvapil pohotovými a přesnými hodnoceními, které výstižně a diplomaticky vystihly skutečnost, a to bez jakýchkoliv afektů či velkolepých výroků viz Slavík.
hospoda
29. listopadu 2010 • 22:46
Nesouhlasím s tím, že by to ve Vegas mohlo fungovat. Soutěž jsem nesledoval, ale z toho co předvedli Dea Men v přiloženém videu u článku si myslím, že nemají šanci. Nejsou ničím originální a když jejich vystoupení srovnám např. s Cirque du Soleil, tak tam by je nevzali ani jako bedňáky (možná jako krmiče)
Palopetro
30. listopadu 2010 • 09:38
Všechny pořady tohoto typu jsou diletantsky převzaté z televizí jiných.V podstatě mají za cíl zvýšit mizernou sledovanost.Do pořadů těchto typů se hrnou převážně osoby trpící absolutním nedostatkem vlastní sebereflexe s vidinou závratného zbohatnutí.Jen několik málo jednotlivců,kteří by se dali spočítat na prstech jedné ruky jsou talenty od přírody,kteří by se patrně prosadili bez berliček talentmánií všeho druhu.České televize mají pochopitelně zájem a dost prostředků na to,aby si přeplatili několk málo známých ksichtů,kteří pak tyto trapnosti kolorují s menším či větším úspěchem vlastním pocitem dokonalosti.Někdy se jim ,tu a tam,přihodí to co by se přihodilo každému normálnímu člověku,když na něj čumí stovky tisíc lidí.Vždyť nikdo není dokonalý. Článek se mi líbí jen bych doplnil jeho nadpis.Poražení jsou především televizní diváci,kteří při sledování těchto paskvilů televizní zábavy přicházejí o mnohé další kulturní hodnoty.
mzhorak
1. prosince 2010 • 12:33
Nesouhasím s tím, že nesouhlasíte!
Dae Men můžou uspět právě tím, že nejsou cirkusoví! Jejich vystoupení má i příběh, ten finálový "padlý anděl" byl velmi atraktivní i poetický.
A to jsem NORMÁLNÍ chlap, moje žena byla přímo fascinovaná a když toto někdo umí, takhle zaujmout, nemůžu se zbavit dojmu, že za jejich kritikou je pouhá závist.

Poznámka k hodnocení porotců: každý byl výrazný jinak: Slávik jako lovec talentů má odborný "čich" na úspěch, jinak by sám neuspěl, Kraus měl anglický humor docela k věci a Bílá se chovala jako krásná sebevědomá a úspěšná dáma, moderátoři časem dospějí (snad) a budou pak taky dobří.
Celkově .
oldboy
29. listopadu 2010 • 18:17
Nechci vám to děti kazit, ale ten Marián je playback jak Brno!
blue_coffee
29. listopadu 2010 • 13:52
Co to je za chorobu, "chřipka z nachlazení"? Chřipka je něco úplně jiného než nemoc z nachlazení.
whitebeard
29. listopadu 2010 • 20:08
nediv se, žvát od prvního do posledního písmenka..do role kritika autor ještě nedospěl
Palopetro
30. listopadu 2010 • 09:20
Chřipka pochopitelně může a obvykle vzniká při nachlazení horních cest dýchacích,kdy je organizmus oslaben proti chřipkovému viru.Takže nachlazení s chřipkou jistě úzce souvisí,pane doktore.