Život a styl

Zpět na článek

Na parkování v Praze se nic nemění. Modrých zón se nezbavíme

2 komentářů

canada-goose
26. listopadu 2010 • 12:09
Kdyz uz chteji sikanovat ridice, at postavi nejdrive v centru mesta podzemni garaze. To si to auto mam schovat do kapsy? Kdyz uz jsem tak drzi a jedu si neco zaridit svym autem, ve svem meste, kde platim svoje penize na danich atd

Dostal jsem se do uplne peklo situace. Mam trvale bydliste na Praze 1, ale prestehoval jsem se nedavno na Pha 3.Dostal jsem od zamestnavatele k uziti auto. Pracoviste je na Pha1. Firma ma, ale sidlo na Praze 10. A uz ma na jine auto koupenou za sileny penize parkovacku na Pha 1. Na druhe (moje) auto se parkovacka kupovat nebude (moc draha), takze kde ho mam parkovat na Pha 1 a kde pred mym barakem na Pha3? Na "trojce" si ho nemuzu prihlasit, jelikoz auto neni moje a koupeni parkovacky je za hroznou ranu. Vysledek je, ze mi ho ty lopaty pred mym barakem na Praze 3 a pred praci na Pha 1 auto odtahli asi 20x.
Ale asi jsem drzej parchant a nevdecnik, ze si nevazim Mestsky "policie" a "prace" magistratu.
malai
26. listopadu 2010 • 08:57
velice podstatný problém, a sice likvidaci cestovního ruchu? Kde má turista zaparkovat např. na Praze 3? V garážích za 350/noc, pokud hledá jakžtakž levné ubytování? Znovu opakuji (během několika let už poněkolikáté), že turista pije, jí, nakupuje, tudíž Praha z cestovního ruchu žije, a pozor - k údivu mnohých - nejen Praha, ale všechny oblasti, kde se něco produkuje, vyrábí. Vyrobené se dodá do obchodů, restaurace, hotely aj. odeberou, tj. nakoupí. Bude následovat ještě více případů á la propouštění z firmy Madeta aj. Kéž by to někomu "nahoře" docvaklo, i když dnes na jiném serveru byl článek, že "policisté se chystají tvrdě kontrolovat německé řidiče", hm, jen tak dál. Nejspíš si nějaký ouřada myslí, že ČR je státem soběstačným. V pořádku, jen toho dotyčného izolujte na samotce, neboť je pro společnost nebezpečným svým omezeným myšlením.

Zóny vytvořily z pražských částí město duchů, kde je menší provoz než na vesnici. Navrhuji ješte pro zpestření + nějaká ta pracovní místa zavést hraniční kontroly na hranicích jednotlivých částí Prahy, tj. závory, celníky, zázemí se vším všudy. Sakryš, tak mě napadá, jestli bych s tímto nápadem nebyl šéfem magistrátu?