Archív

Zpět na článek

Spálil bych je všechny

2 komentářů

luboskonecny
26. listopadu 2010 • 14:43
Je to jenom banda puberťáků z Rumburka, co dělá PC hry a natočila tři filmy (htt­p://ww­w.cs­fd.cz­/herec­/46582-martin-pohl/) myslim že nebezpečný nejsou, jenom neklutečně pitomý a ovlivněný životem ve Šluknovském výběžku, tam sice homeless nejsou, ale asi si to chlcpci když přišli do velký Prahy nějak popletli. Škoda že jim doležal dělá reklamu, ta banda jejich příznivců si to tak vyloží.
krichter
26. listopadu 2010 • 18:55
Puberťáků? Věkem rozhodně ne. Pro někoho je tričko s nápisem "legalize heroin" pitomý, pro někoho je to skvělá a vtipná provokace. Kdo si myslí, že Řezník a spol. vážně vyzývají k zabíjení kohokoli, měl by si nechat vyšetřit smysl pro nadsázku a ironii. Myslím že reakce JXD je typickou reakcí naštvaného a pohoršeného člověka, jenže když se jedná o záměrnou provokaci, dělá tím ze sebe jen hlupáka, který nic nepochopil.
Co přijde příště? John Lennon je rasista, protože zpívá že žena je ***em světa? Nebo si dáme repete (připomínám monstrózně trapnou akci ČRo) s Primal Sream a Swastika Eyes? Možná se vám to nezdá, ale je to nemlich to samé, jen trošku silnější kafe.