Komentáře

Zpět na článek

Grilovaný Miroslav Kalousek. Jak dopadlo jeho salto mortale?

5 komentářů

panna
24. listopadu 2010 • 18:03
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Palopetro
23. listopadu 2010 • 15:29
Pokud mě paměť neklame,tak americký radar v Brdech překvapivě mnoha lidem působil trauma a téměř celonárodní hysterii.Pokud by přiložili ruku k dílu rusáci,tak titíž protestanti budou jásat "se sovětským ruskem na věčné časy a nikdy jinak".To patolízalství k východním supersousedům je téměř národní posedlostí, prezidenta nevyjímaje.
tomot
23. listopadu 2010 • 15:26
Jak píše pán níže, taktéž o tom D1incidentu vím pramálo. Všude je k mání pouze plitká reportáž (novinky, idnes,lidovky) s frází typu "za celou svou pilicajtovskou kariéru jsem totok nezažil". Kde je kontinuální záběr z té dálniční kamery, kde jsou fotky toho lacinýho Superbu, jestli opravdu došlo k nárazu do mazdy, kde je ten šofér toho kamiónu, co to měl jak na dlani (v Kapschistánu nebude problém ho najít) a hlavně kde je to osazenstvo z mazdy?? Soud měl tyhle důkazy jistě k mání ale kde jsou staré dobré informace "které unikly z vyšetřování"??

Bodejť, když vezdejší novinářská obec řeší kauzu nejkauzovatější, to jest jestli ten Tycho Brahe sešel na otravu olovem akutně či latentně a z jakýhopak že matroše měl protézu frňáku!
panna
24. listopadu 2010 • 18:09
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Chauif
23. listopadu 2010 • 14:18
Ad Lacina: neznám přesné okolnosti případu. Ale nezdá se mi, že způsob, jakým pan Lacina zaútočil svým autem byl náhodný, nebo snad dokonce šlo o nehodu. Pokud to nebyla nehoda (a to se dá zjistit ze záběrů kamery, ze stop na místě atd.), pak je pět let i málo, protože se jednalo o chladnokrevný pokus o vraždu cizího člevěk bez jakékoliv provokace. Objednávka, neobjednávka.

Ad Plzák (nevím zda to je jen upoutávka, nebo součást článku): to, že si pan doktor Plzák přál být zpopelněn bez obřadu chápu. Já obřady považoval vždy za divný ceremoniál. Pokud se chcete rozloučit, myslím, že tak můžete udělat v soukromí. Takže to chápu.

Barták: je to jako s Lacinou - nejsou informace. A budou se shánět docela blbě. Myslím, že celá kauza vyšumí do ztracena. A Američani budou happy, že u nás kvete korupce, kterou neumíme vyšetřit. Je to marný, je to marný, je to marný.... tvárnice nebrat! (citát)