Komentáře

Zpět na článek

Radek John už není nejpopulárnějším politikem. Ani zdaleka

7 komentářů

sizitisi
23. listopadu 2010 • 09:06
Pan Doležal má zřejmě nějaký problém. Opravdu je nutné psát pořád dokola o Johnovi? Už to začíná být nuda...zvlášť, když nemáte nic nového.
janeklan
23. listopadu 2010 • 01:36
Už jsem si řikal, že tolik dnů Reflex nevyblil nějakou vycuc prst zprávu nebo aféru na Ministra Vnitra­....­....­....­..hu hu hu, íčko na Vás blbouni, ten jo, kamarádšofty z mafií a fízlackym vedenim. Nene, tohle neni o popularitě, dělat čistky fízlum rozhodně nikdo neodmění, a další činy taky ne.
A co Reflex ? Příliš vokatá snaha někoho mediálně znemožňovať. Navíc u Johna to ani neni vtipný, u Paroubka když jste sypali týdně X článků, tak měly alespoň humor.
Palopetro
22. listopadu 2010 • 20:57
že se do této diskuze notoricky plete imbecilní dvojice vonrumštajnů,bez jakékoliv vazby k tématu,je rozbor současné politické situace ve vládním patře zcela precizní pane Doležale.Díky.
samael
22. listopadu 2010 • 14:14
do vězení jistě nepůjde,naše slavná justice prolezlá starými bolševiky přece nebude ubližovat svému soudruhovi.Starého Grebe­níčka,­Vaše,­Jake­še a další bolševická *** taky nikdo do lochu nešoupnul,zato Hučína hodili na vazbu rychlostí blesku.Jen se dodnes divím tomu,že se našel soudce,který měl tu "odvahu" poslat do vězení komunisticko vražedkyni Brožovou -Polednovou.
emery
22. listopadu 2010 • 21:00
Vaše jaksi nemohli zavřít, protože se znal s jakýmsi mocným Václavem... Ale Hučín se s ním neznal... Kruci, koho neznal ten soudce, co zavřel Polednovou?
von.rammstein
22. listopadu 2010 • 12:22
kdo nic nedělá nic nezkazí
vonrammstein
22. listopadu 2010 • 14:27
Ježovy voči...je to debil...exemplární, ukázkovej kus debila ...jo, ty, abys netápal, při tý debilitě...