Komentáře

Zpět na článek

Jiří Paroubek čte Reflex.cz. A píše o tom na svém webu

12 komentářů

plzenan
22. listopadu 2010 • 09:23
Pane Jandourku, nehodlám s Vaším těžce predisponovaným pravicovým názorem polemizovat, na to opravdu nemám čas. Jen bych Vás rád upozornil, že podobně, jako jste u vyjádření J.Paroubka lecos povytrhal a sestavil do vlastního a nesmyslného kontextu, to samé jste udělal s obsahem mého článku v Haló novinách..O Vašem novinářském slohu "žáka prvního stupně" se též rozšiřovat nebudu. Jen si prosím ještě znovu, a tentokráte již pozorně, přečtěte můj příspěvek a možná s údivem zjistíte, že tam není nikde zmínka ani o M.Horákové, ani o gen.Fajtlovi, ale o Mašínech a jim podobných. Na svém stanovisku si přirozeně trvám a ani Vy, ani Váš "objektivní Reflex" s tím nic neuděláte...přeji Vám hezký den a přiznávám, že alespoň jedno malé vítězstvé jste u mě zazna­menal­...ob­vykle na nesmysly v pravicovém tisku nereaguji
sammy
22. listopadu 2010 • 10:31
Již dlouho jsem se tak nenasmál. Komunista kritizující překrucování faktů a vytrhávání citací z kontextu je opravdu rarita! Před lety k nám na gymnasium přišel diskutovat soudruh Exner a s ním jakýsi slizký děda z Haló novin. Většina otázek směřovala k morální odpovědnosti komunistů za vraždy a proč zůstal soudruh Exner ve straně, když s těmi vraždami (teď) nesouhlasí. Haló noviny (Rudé právo 2.0) zprávu o tomto setkání uvedly titulkem "Studenti prestižního gymnasia projevili zájem o principy komunismu". Článek visel několik týdnů na nástěnce, aby se všichni mohli přesvědčit, jak repasovaní soudruzi zacházejí s fakty. Plzenanovi tedy velice děkuji. Hned mám hezčí ráno.
dzery44
22. listopadu 2010 • 12:49
Sem napište váš vzkaz!
placirkabodlo
23. listopadu 2010 • 14:27
karel79
22. listopadu 2010 • 18:40
plzeňan, davidan, františek potřebný ... kolekce socialistickýcn blbů. Uvařte si kafe a zavřete klapačky. Bude to tak lepší.
lofwyr
21. listopadu 2010 • 20:54
Kdo je to Paroubek a koho zajímají slinty toho vepře.....
von.rammstein
21. listopadu 2010 • 21:47
paroubek je moc hodnej pán! tudle s máńou nám dal dva kupony na třicet kaček!
vonrammstein
21. listopadu 2010 • 21:56
Zato ty jseš č.urák až na půdu.
samael
21. listopadu 2010 • 15:31
byla alespoň sranda,jeho hlášky jsou naprosto neza­pome­nutel­né,stej­ně jako jeho mohutný břich a věčně mastná vepřová hlava.
sendyman
21. listopadu 2010 • 12:36
bohužel s mi zdá, že to soudruh Paroubek napsal "politologicky" správně. A nevím, čemu se divíte.
Když "nikomu" nevadilo, že byl za pomoci komoušů zvolen Václav Klaus prezidentem, proč by měla "vadit" jejich tichá podpora ČSSD, pokud by s nimi ČSSD nešla rovnou do koalice, čímž by samozřejmě popřela sama sebe, jak nám to teď v komunálu (a v minulosti i V.K. se Zemanem celostátně) předvádějí tzv. "pravicové" strany?
Jakkoliv je pro mě osobně působení KSČ(M) na politické scéně nepřijatelné, pořád má spojení ČSSD a (tichá) KSČM větší logiku, než otevřená koalice ODS (či TOP 09, VV, prašť, jako uhoď) + ČSSD......