Život a styl

Zpět na článek

Jak si udělat dítě podle návodu z IKEA (a jak postavit obří urychlovač částic)

2 komentářů

sendyman
20. listopadu 2010 • 23:01
Tedy možná, protože si to v klidu dopíšu. Ještě před nedávnem se tu spousta lidí o prvenství "rvalo"...
To už tu dlouho nebylo, že? No, po pravdě, ono taky není zhusta o co stát...
Jinak nevím, co jste tím chtěli říct. Paroduje se leccos, proč ne IKEA. Otázkou zůstává, jak je ta parodie povedená a jak je cílená zrovna na IKEA, krom toho, že je zrovna v názvu. Ono je takových totiž podstatně víc.
I když mě lidé z ČESKÉ IKEA zhruba před měsícem nas....rali dost hrubě, nic to nemění na tom, že ideu, jako takovou, považuji za přínosnou.
Jestli se to někomu nelíbí a nevyhovuje mu, že si to "musí" sestavit doma sám (mě to baví) - no, nutí ho někdo, aby tam nakupoval?
strassidlo
21. listopadu 2010 • 22:11
Tak jo, gratuluji!
Na Ikea mi trochu vadí, že je s ohledem na kvalitu poněkud předražená a pak a hlavně, že než se dozvíte skutečnou cenu nějakého kompletního produktu, tak musíte sečíst hafo položek, které ještě je třeba dohledat v katalogu. Tudíž jsou jejich "vyvolávací" ceny dost zavádějící. Pak je to asi takhle: Hele, mamčo, maj skříň jenom za desítku. Bájo, tak ji vemem. A doma po sešroubování všech dílů ti dva zjistí, že mají futrál a dveře, ale nemají ve skříni jedinou polici, jediný šufle, jedinou tyčku a dokonce ani madla a úchytky. Což všechno dokupy posléze pořídí za další desítku! Tož nekupte to.