Život a styl
Uživatel_130940
0
Patrně všichni zapomněli na Světlanu Savickou.Tam Rusové přímo experimentovali s početím v kosmu.A úspěšně (dnes už velké "dítě" je zdravé).
čtu to opravdu jen z čiré zvědavosti, zda se panu autorovi opět podaří posunout hranici, ale už jsem ve stavu, kdy nejsem schopna určit, zda se mu to podařilo, nebo nikoliv. nedaří se mi dokonce ani nalézt slovo, kterým bych jeho článek krátce vystihla. vzniká tak nová kvalita, kdy se hnus vrší a v limitě blíží nekonečnu.
Jsem sám kdo si myslí, že tahle osoba je dlouhodobá mystifikace? Mám pocit že článek o něm následoval několik čísel po vzpomínce na jejich mystifikace z 90.let (film o revoluci s Vávru hrajícím Dubčeka). Takže buď je to nějaký skutečný hovado, nebo prostě vymyšlená postava jejímž prostřednictvím píše víc lidí...
takze se to ve vesmiru tezko zvrhne v bohapustou mrdanici. ale i tak ti kosmonauti, vzdycky po pristani, vypadaji, jako by tam nahore celou dobu hulili jointy a mrdali o sto pero. takovi stastne unaveni vypadaji.
musi tam byt krasne a bez ohledu na gravitaci, laska totiz nezna hranic.
musi tam byt krasne a bez ohledu na gravitaci, laska totiz nezna hranic.
Obávám se, že ten postarší obtloustlý pán na fotečce pod článkem by měl problém i tady dole na Zemi. O vesmíru ani nemluvě 

proč si Reflex opatřil tohoto psychopata, který si dává šlechtické tituly. Je to kádrová rezerva za Doležala. Ovšem dost slabá...
má opravdu veliké strarosti o lidstvo ! 
a Jan Berwid-Buquoy(bukvice?) má pro ženy obávající se znásilnění dobrou zprávu:
VE VESMÍRU VÁS, DÁMY, NIKDO NEZNÁSILNÍ, ANI NEOPLODNÍ !

a Jan Berwid-Buquoy(bukvice?) má pro ženy obávající se znásilnění dobrou zprávu:
VE VESMÍRU VÁS, DÁMY, NIKDO NEZNÁSILNÍ, ANI NEOPLODNÍ !