Komentáře
označovati aktivního svazáka a kádrovou rezervu KSČ Nečase za slušnýho katolíka. Pane Holec je zábavný , jak vy všichni ortodoxní pravičáci békáte a békáte. Vám vlastně ty volby vadí a nutíte svoje jednostranné vidění občanstvu, no zcela marně
panna
hahaha. Jsem také důchodce (75) a řeknu vám, že jsem rád když to tady mezi tou pakáží v klidu doklepu! Ale že bych se měl angažovat mezi těmi krvelačnýni tygry, to ani náhodou. A nezapomeňte, kolik důchodců, starých komoušů, kteří nám tady celá léta znepříjemňovali životy, tak těm já nevěřím ani náhodou! Přesto dnes tito lumpové mají daleko větší důchody než my. To asi za tu naši buzeraci. 

panna
Naivko! Víte kolik stejných ne-li horších čeká na svoji příležitost? Žijeme přece v postbolševistánu, ne? A ten si za dlouhou dobu svojeho působení vychoval kvanta proradných hýzlů! 

panna
politické čachry se tady konají od roku 1948 a najednou jsou z toho všichni na větvi. Mylset si, že politika je o něčem jiném než o moci a penězích, to opravdu může jen trouba, že pane Holec? Spíše by mne zajímal Váš způsob reakce na spojení socanů s topáky. Já totiž zloděje a podvodníky, ať jsou z jakékoliv strany, házím do jednoho pytle. Mirda Kalouskovic se chtěl se socany spojit už v roce 2006! Laureát Laudát také neví u kterého koryta mu bude líp! Takže jedna rada od Komenského: "Rozčilováním se mstíte na svém zdraví pro blbost jiných!" A já ještě dodávám pro vyčůranost a proradnost. 

1000 očí má ČEKA. Tu zvolte, budou veřejné popravy, konfiskace majetku a jiné bolševické zvyklosti.
Já si někdy řikám, že jediná rozumná strana, která se dá volit, je Důchodci za životní jistoty.
Jen se obávám, že voliči jaksi zapomenou, za tohle by pražské ODS a ČSSD mělo potkat to samé, co letos VV a Zelené. To by bylo maso 
Vážení, život jde dál. Zdraví P.K.