Komentáře

Zpět na článek

Vít Bárta: Věci veřejné musí být zelené a rudé

5 komentářů

stefanbalaz
15. listopadu 2010 • 09:17
je jasné, že kdyby ministrem dopravy byl člen ODS, tak by o řidičák nepřišel, ani kdyby ožralý naboural školní autobus a všechny děti zabil. Tohle už známe z předešlých let. Vy jste si prostě nechal natlouct do hlavy, že tady mohou být pouze dvě strany, z nichž jedna krade a druhá loupí a že to tak musí být.
Nemusí, pane Holče. Může tady být strana, která nedělá všechno ideálně, ale snaží se aspoň u toho nekrást! Klidně si volte svoje dvě strany, jako ostatní z vašeho stádečka ovcí. Ale probůh, netvařte se u toho jako intelektuál!
von.rammstein
15. listopadu 2010 • 12:02
tak nevím jestli je větší intelektuál John, nebo Holec
vonrammstein
15. listopadu 2010 • 14:57
Zato je celkem jistý, že ty jseš blbec.
mraky
17. listopadu 2010 • 11:06
mraky
17. listopadu 2010 • 11:06
Stefane, nemohu s Vámi než souhlasit!
pane Holče, časy, kdy jste pro mne byl respektovaným novinářem, co rád přidá vtipnou glosu, jsou bohužel dávno pryč. Vaše až dětinská zaměřenost proti VV je zarážející. VV jsem nevolila a mrzí mne to. Radši trochu mediální neobratnosti pana Johna(nebo i bez něj), než totální klientelismus stran dalších.
Už nemáte Paroubka, tak jste si vybrali VV ke kritice? Vzpomeňme ale, co bylo předmětem Vašich článků o Paroubovi a čím se zabýváte u VV. Z P.měl člověk právem strach o demokracii(nebo to byl zase jen další zručně utvořený mediální obraz?) a tady se řeší co? Špatná velikost SPZ? Na víc už nemáte?