Komentáře

Zpět na článek

Věci veřejné se na konferenci sejdou 11. a 12. prosince. Co bude s Johnem?

5 komentářů

janeklan
12. listopadu 2010 • 07:06
Vážený pane Bucherte, nemáte náhodou někoho na Vnitru ? Nešlápl někomu z tohodle dnes už pokleslému plátku p.John do cesty ? Jeden článek jako druhý, trapné nic vycucané z prstů. Vadí Vám, že se na vnitru něco děje ? Nikdy za dob mafiána íčka nebo prciny nebylo v Reflexu tolik štvavých článků, a že by se těch opravdových kauz, zejména na Langra našlo nespočetně. Ale to by jste si asi netroufl, což ? Vadí Vám lidé co se snaží odsekat pařáty mafie a dělat věci čistě?
Ještě jednou - trapné, trapné a furt to samé dokola . Více fantazie
pismenacislice
12. listopadu 2010 • 09:49
Člověče, lidi vašeho ražení mě už začínají lézt na nervy. Tohle zabedněné ignorování některých faktů mě dokáže vytočit. Každý, kdo má více než 2 mozkové buňky, musí pozorovat totální neschopnost a trapnost pana Johna. Vy ovšem ne, asi pravděpodobně budete členem VV nebo se honosíte parádními klapkami na očích. Normálně mě baví, kolik lidi mě obviní z rasismu, když řeknu, že Obama je neschopný žvanil. Na takový názor přece nemám právo, že? Prý nemám rád černochy - a proto prý hodnotím Obamu negativně. U Johna je to podobné - Když někdo upozorní na jeho trapsy, tak to určitě musí být dáno tím, že je pro korupci. Že John proti korupci zatím neuděal vůbec, ale vůbec nic, to je pro vás asi vedlejší. Stejně jako si nevšímáte všech důkazů toho, že John je naprosto nekompetentní manažer.

A mimochodem - John je pro mne výborný kašpárek, jako malý kluk se těším na každé jeho veřejné vystoupení . Např. to povolební (po komunálkách) bylo špica. John vynadal občanům ČR, že podporují korupci - rozuměj: nevolili VV. A pak přišel se svojí teorií o tom, že mít málo zastupitelů je pro stranu výhoda.
janeklan
12. listopadu 2010 • 10:52
Ne, nejsem příznivec žádné strany, ale mám radost že hýbe a likviduje taková semeniště korupce, jako cizinecká policie, dělá šťáry a řeší. To že je politický nováček a dělá chyby. Ale jako šéf vnitra je pro mě člověk, který je velmi krátce ve funkci na to, aby nás pan Buchert a podobní pisálkové týden co týden masírovali "kauzami" o ničem.
Pro Vás je to možná kašpárek , je škoda že když toto říkáte, nezkusíte nám všem ukázat, jak se to má dělat. Žvaněnim u piva určitě ne. Obama - co o něm víte a odkud? Z českých médií? Nebo z těch amerických, jež převážně vlastní republikáni? Možná něco zabedněně ignoruji, ale tyhle "buchertovské masáže" jsou křiklavé i pro ignoranty.
sendyman
11. listopadu 2010 • 20:15
nakolik tato "pidistrana" zajímá Reflex i některá jiná média. Vzhledem k jejímu volebnímu výsledku (především v Praze, jinde to byl opravdu spíš "úspěch"), na kterém se tato prakticky jednostranně záporná mediální masáž bezesporu podepsala, by se jeden mohl ptát, jak by volby dopadly v případě "stejně poctivé" masáže kladné...
jip123
11. listopadu 2010 • 17:59
Hledá se nový ministr dopravy, protože ministrem vnitra má být Bárta. A důvodem určitě nebude zjevná neschopnost Johna i když ta je zřejmá. Odůvodněním budou nějaké ble ble ble, která nic nikomu neřeknou.