Archív

Zpět na článek

Unikátní akty „zelené vdovy“, tedy ženy bohatého podnikatele

12 komentářů

martys22
14. listopadu 2010 • 17:27
Berte to jakkoliv,ta ženská je kus klidně bych fotil s ní,a babrat se v kvalitě focení je nesmysl,máte jen ochutnat půvab ne hned dělat závěry zda je to luxus či se má zkvalitnit. Fandím ,že v nudě našla cestu pro tvoření mnoha užitečného,než nedělat díky chůvě nic. Focení je svým způsobem i dlouhodobá tvorba,ono si něco aranžovat také trvá,ale popravdě bych to viděl krátkodobě,možná by stálo za to kdyby třeba začala být aktérka vzniku programů pro třeba charitu či zajímavější pomoc třeba nezaopatřeným dětem.Ale je nutno zdůraznit,že se spojila cestou kdejaké z ulice co se hrne do peněz za porno fotky.Tato žena má více škol a očekává se od ní i jistý způsob vystupování a nad standartnější způsob trvalého zviditelnění ,než mít po letech fotky ošoupané. martys22@seznam.cz
karelstorm
13. listopadu 2010 • 02:09
Nejsem ten "z horních 10 000" . Ale mám 3 firmy a manželku, která se postavou i vizáží vyrovná "blbce" na Vašich, kompaktem "znetvořených" fotkách... Teď nevím, jestli lituji Vás, nebo tu "blbku"
KarelStotm.
oldboy
15. listopadu 2010 • 16:40
Líbilo by se vám, kdybych nazval vaši ženu blbkou? Zkusíme to - vaše žena je blbka. A vy blbec.
karelstorm
15. listopadu 2010 • 21:09
Samozřejmě se mi Vaše vyjádření nelíbí.
Nicméně - je to pohled jen Váš - podivného individua, které mentálně, ani (dle mého soudu) fyzicky nedosahuje kvalit mých, či manželky mé. Je mi líto, že svůj fádní, žádným vzrušením nepoznamenaný život, prožíváte tak mělce, ba, dalo by se říci že plytce a povrchně. Ani náznakem nechápete (a nikdy nepochopíte) To, co jsem chtěl říct: Že fyzická krása musí být vždy vyvážená inteligencí. A pokud toto chybí, pak jsou zde Tzv:" Zelené vdovy": Blbky s krásným tělem.... V této zemi je spousta podniků, kde je najít lze... To však neznamená, že jí budu mít doma, jako svoji zákonitou manželku. Vše dobré, Oldboy, hezký večer.
neilyoung
12. listopadu 2010 • 23:17
Žeby panning?
Fotografovaný matroš není nic extra, aby se to nedalo shotnout z ruky
tritecky
12. listopadu 2010 • 18:21
no, já tomu klidně věřím. vzhledem k tomu, že jsou neostré a mázlé...
simeklubor
11. listopadu 2010 • 16:32
proč se neschopnost udržet v ruce delší expozici vydává za uměleckou tvorbu? Asi nerozumím umění, ale dobrá půlka fotek je podle mě tak na vyhození do koše.
matej77
10. listopadu 2010 • 19:16
Ajta krajta... tereza dělá krásné fotky, ale... tady tyto mezi ně nepatří. Je to řemeslně dobré, ale myšlenku to moc nemá (zadání reflexu - tedy možnost několika splátek hypotéky? nebo to vymyslela sama?). Nadto se člověk (já) brání stereotypu ve vnímání "zbohatlíkovy blbky". Marně. uf...
matej77
10. listopadu 2010 • 19:18
...a to jsem zaponěl, prsa má paní podnikatelová hezký, ale vo tom ai to umění néni.
neilyoung
10. listopadu 2010 • 20:58
Tak zrovna tyhle silikony se nepovedly. Radši malé a přírodní, než větší vycpané. Ale sto lidí, sto chutí...