Archív

Zpět na článek

Prezident je buzna! Zpívá Visací zámek. O kom je ta písnička?

8 komentářů

laminjarabak
10. listopadu 2010 • 15:55
Sem napište váš vzkaz!nepiš hlouposti, a nedělej mojemu jménu ostudu tahle skladba je výborná.jarabák s polánek.
asteffel
9. listopadu 2010 • 23:14
Je to 17 let co Reflex vydal Traktor. Klasika... Clanek je podle meho urcen priznivcum kapely a lidem, kteri dokazi cist mezi radky. Je to pozvanka na dobry koncert. Jde preci o legraci.
04205
9. listopadu 2010 • 22:21
co to řešítě? Prezident je buzna - no a co? Visací zámek to zpívá - no a co? Je to do***e punk! To se budete pohoršovat a pranýřovat punkový kapely? Nebylo to tady už někdy? Proč to řešíte? Dejte si čouda, budete v poho
P.S. Nejsem punker a nehulím trávu. A nevěřím, že byste v redakci nevěděli o sklonech jistého prezidenta, na to ale opět říkám - no a co? Není to pohoršení nad textem tak trochu pokrytectví?
Jarabak
9. listopadu 2010 • 21:43
Zpěvák na fotce má celkem těsné kalhoty - on je asi buzna. A jó a jó, buzna. A chce nás poučovat, že není správné někoho poučovat - on je asi buzna. Prosím vás, co řešíte, ten text je primitivní a ubohý, určený pro primitivní a ubohé publikum, pro které je slušnost a pracovitost něco hanlivého. Tam narazíte na názory, že slušnost a pracovitost je jen pro zakomplexované malopenisáky a že je to nuda atd. Nemá smysl se nad tím rozčilovat, je to jen hloupý uřvaný text. Neznamená nic. Prezident by se mohl urážet, kdyby ho někdo urážel inteligentně. Psát o něm, že je buzna, je směšně trapné. A jistě, třeba je to o někom úplně jiném, že?
mrbiker61
9. listopadu 2010 • 19:50
Vím, že punk není zrovna intelektuální záležitost, ale čeho je moc toho je příliš. Tohle zřejmě zplodil totálně zkouřený absolvent ústavu pro silně zaostalé jedince.
P.S. Výraz o prezidentovi buzně je to poslední, co mi vadí
neilyoung
9. listopadu 2010 • 21:38
Punk není intelektuální záležitost? Co vlastně je intelektuální záležitost? Za intelektuála mám považovat člověka, který tvrdí, že poslouchá třeba free jazz?
neilyoung
9. listopadu 2010 • 19:44
V hlavě to mají srovnané a nemají problém s upřímností. Takže 1*
zarmuz
9. listopadu 2010 • 08:36
to je parta ***u..