Komentáře

Zpět na článek

Tůma (TOP 09) píše Svobodovi (ODS). Kdo z nich lže?

9 komentářů

sedlakjura
8. listopadu 2010 • 23:17
než naprosto zbytečné, teatrální a nic neřešící gesto.
stone_pilot
8. listopadu 2010 • 09:54
Takový věci se řeší osobním dopisem nebo přes telefon. Svoboda je vůl, jestli v těch rozhovorech lhal. Ale otevřený dopis je ta nejhorší možná reakce. To snad pochopí i naprostej laik v politice. Absolutně se to nehodí pro jednání 2 stran, které ještě běží. Tůma samozřejmě mohl reagovat a v podstatě i veřejně oponovat (klidně i v tisku) ,ale ne psát takovej infantilní dopis.
samael
8. listopadu 2010 • 10:10
asi ví,že je rozhodnuto,takže se ani nedivím,že to takhle vyřešil.Jen se divím Svobodovi,že se zapletl s tou nechutnou partou,která si sice nerozumí s Topkou,ale zato se vždy uměla dohodnout s tlustým Jyrkou z RAJe,Hulínským a dalšími bojovníky za lepší svět pro náš lid.
stone_pilot
8. listopadu 2010 • 11:06
Tak pokud je si Tůma jistý, tak měl oznámit, že z těch a těch důvodů odcházejí do opozice a ne psát teatralní dopisy. Já prostě otevřený dopis považuju za nešťastný prostředek komunikace. Osobně at si to vyříkají mezi sebou a na veřejnosti ať komunikují věcně. Otevřený dopis je nehodný formátu Tůmy. Hodí se spíš pro ubrečené lidi, co si nevěří a potřebu hlasitě žalovat a získat podporu veřejnosti a auru "morálního vítěze". Myslím, že to Tůma nemá zapotřebí.
svetedivse
8. listopadu 2010 • 10:10
Ja si myslím přesný opak! Evidentně ODS v osobním jednání říká jednu věc a do medií vypouští druhou tak, aby vypadali jako nevinatka, kteri za nic nemuzou a ze ac velice neradi tak musi se spojit s CSSD.

Jak ja si preji aby soud zrusil volby, to by se pak pekne provetrala radnice.
stone_pilot
8. listopadu 2010 • 11:00
Myslíte si opak čeho? Jako že otevřenej dopis je to nejlepší, co mohl Tůma udělat? Mně to tedy připomíná blahé paměti dopis Klasuova syna tatínkovi..... Já se tady opravdu nezastávám ODS, jen prostě kroutím hlavou nad protiakcemi TOP:
svetedivse
8. listopadu 2010 • 14:44
Co udělal otevřený dopis? Dnes na všech zpravodajských serverech se o tom píše a to byl účel, aby si lidi dobře zapamatovali jak se ta jednání vedou. Kdyby si to vyříkali jen mezi sebou, vyjde jedno prohlášení a pak už začne úřadovat ODS s CSSD a pristi volby je tu mame znovu. Cim vic se o tom bude psat, tim vic se do lidi zaryje ta pachut teto mozne budouci spoluprace.
zdislava
8. listopadu 2010 • 22:47
zatímco Tůma mu měl odpovědět t e l e f o n i c k y ? Tak jste to myslel ?
samael
8. listopadu 2010 • 09:36
Podle mě totiž v příštích volbách dostane maximálně do 15% hlasů,voliči ODS většinou nejsou takoví hlupáci,aby si nechali nas.at na hlavu.