Komentáře

Zpět na článek

TOP 09 hledá talent. Zdeněk Tůma ho asi skutečně nemá

13 komentářů

brew74
13. listopadu 2010 • 19:40
Jak na vás působí dnešní situace? Vyberte z následujících odpovědí: a) Bílí koňové v čele kandidátek mě natolik rozhodili, že jsem zvolil staré kmotry/šibaly, uvěřil jsem v obrodný proces ve Straně a cítím se podveden. b) Volím vždy slepě naši Stranu, na fakt, že si se mnou po volbách vytřou pozadí, jsem si dávno zvykl. c) Ja sam pittbull-terier. Dal jsem si pořádnou lajnu a radostí stepuju ve svejch š***tejch botách, eště že sou lidi vovce a já umim jít štěstíčku naproti. d) Koalice je čistá, žádné pomluvy se neprokázaly, vše je jen Kalouskova mediální kampaň, lidé chtějí klid na práci... Může být ještě jiná možnost?
sendyman
8. listopadu 2010 • 19:47
by bylo dobré se zamyslet, jestli Vaše aktivita není poněkud kontraproduktivní. Jestli by třeba, než mít 5 článků z 10, nebylo lepší napsat jen dva, které by ale měly nějaký smysl.
Ono totiž méně je někdy i více a Vaše věčné plkání mi připomíná cancy v bělohorské Základně...
sjanborn
7. listopadu 2010 • 21:45
nechápu proč veškerou vinu házíte na Tůmu,myslíte,že tam je nějaká šance na vyjednávání?Praha je v moci ODS a to jistých pohlavárů a ty se nechtějí pustit a taky mají strach aby se něco neprovalilo.Proto raděj půjde se socany ,však oni mají v Praze Hulínského .Myslím,že odchod do opozice je jediným možným řešením.
limak007
7. listopadu 2010 • 18:32
To je fakt hezký nadpis.
sedlakjura
7. listopadu 2010 • 15:58
John je, pane Buchrt politickou mrtvolou a Tůma zase hrobařem TOP O9 v Praze. Myslím, že člověk, který se pohybuje kolem politiky takovou dobu, jako pan Buchert, by o ní měl umět psát poněkud fundovaněji. Zvlášť, když by jej to psaní mělo snad i živit. Je pravdou, že Tůma je v politice začátečníkem a mnohá jednání vede jistě politicky neobratně. Ale případný neúspěch bude hlavně prohrou pana Kalouska a Schwarzenberga a netoliko Tůmy. Nebýt jich, nebylo by ani Tůmy v politice a jen naprostý naiva může nevědět, kdo za TOP vlastně řídí vyjednávání o složení vedení Pražské radnice. Zvláště pak, po posledních hlasitých prohlášeních vedení TOP v tisku.
r.graves
7. listopadu 2010 • 14:32
Pan Tůma si jako guvernér ČNB regulérně vydělal kolem 10 000 000.-Kč ročně. Guvernérem byl 10 let. 100 000 000.-Kč. Proč by, pane Bože, měl ještě krást? Přece to je jedním z důvodů druhých komor parlamentů ve kterých zasedají péérové (Anglie), nebo lidé s majetkem nad určitou hodnotou. Nezpochybňuji právo pana Tůmy si vydělat peníze. Ale jistě je jeho "korupční potenciál" jinde, než u pokladní v lídlu, která bere ročně 90 - 100 000.-Kč. Tedy Tůma je politicky čistý, neboť se nikdy v situaci "zko­rumpo­vatel­nosti" neocitl. Stejné, jako bych machroval, že jsem nebyl členem KSČ za totality, když jsem měl 18 let rok po revoluci a to už komanči nebyli "povinní".
kovarik
7. listopadu 2010 • 15:18
No tak chlapče - to jsi ujel ! I když to dáváš do uvozovek, tak členství v KSČ nebylo nikdy povinné ani v uvozovkách. Za mnou přišli 3 x a 3x jsem je poslal do .. to ne, ale pryč. Pro mne je ten, kdo jednou vstoupil do KSč prostě nedůvěryhodný. Protože buď věděl, že popravili JUDr. Horákovou a další jen pro politcké názory a pak je bezcharakterní hajzl - nebo to nevěděl a pak je blbej !
r.graves
7. listopadu 2010 • 15:40
Dobře, tak jsem ujel na příkladu s komančema. nevím, nesoudím. Ale asi o tom ten příspěvek nebyl
limak007
7. listopadu 2010 • 18:02
A jak se, chlapče, můžeš paktovat s černopr..ama, kteří upálili Husa? Fuj!
vonrammstein
7. listopadu 2010 • 18:41
limak007: Trošku si proštuduj dějiny, chytrolíne. Hus se upálil sám.