Komentáře

Zpět na článek

ODS se plete. Její současné podrazy budou příště potrestány

22 komentářů

vavrjan
12. listopadu 2010 • 12:20
ODS se neplete nikdy. Pletou se lidé, kteří ji volí. Za 4 roky bude na sto procent zvolena všude a ve větším počtu než nyní. TOP se vyšachuje postupně tím že neustále zdůrazňuje to svoje , že je třeba všechno zdražit a ODS ubere na plynu a bude prohlašovat že za to může Kalousek a pan kníže. To stádo voličů opět uvěří a půjde za vůdcem. To ovšem platí i o ČSSD. Byl bych pokrytec abych ty bratry v boji od sebe oddělil. TOP je jiný matroš. Je to nový , má tam pana knížete, který když náhodou za čtyři roky nebude se pod Kalouskem potopí. Kalousek je machr na strategii, ale kde najde nového šéfa strany, který navíc do ničeho co vymyslí Kalousek nekecá to bude pořádnej oříšek. HESLO ODS : S ČSSD NA VĚČNÉ ČASY A NIKDY JINAK. Volič je částečně důležitý při volbách a pak je to vyloženě plebs. Tedy až na pár vyvolených, kterým je ale vlastně jedno kdo vládne. Ti všude bratra mají.
sedlakjura
7. listopadu 2010 • 13:28
Nemusíte se omlouvat. Nic se nestalo. Tedy k tomu panu Nečasovi. Jak jste si jistě všimla, napsal jsem ASI slušný člověk. Ne, že bych si to stále nemyslel, ale do hlavy nikomu člověk nikdy nemůže nahlédnout docela a úplně. Ale docela by mne zajímalo, co u něj považujete za aroganci. Myslím, že při sestavování vlády musel skousnout nejednu hořkou pilulku a aroganci si opravdu představuju jinak.
Nevím, kterou stranu jste volila Vy a dalších 12% "zahraničních Čechů. Snad tedy alespoň Machovy Svobodné, jinak nevím. Víte, zvenku to možná tak nevypadá, ale nedovedu si představit, že by tady propadlo více takových pravicových hlasů a do čela by se dostal ten neskutečný z.mrd Paroubek, se svým pobočníkem Rathem a já se na něj tady musel dívat nějakých deset let, ještě k tomu, jako na presidenta!! A proto to většina z myslících lidí naházela, třeba s výhradami, zase ODS. TOPka, která si sice obložila fasádu černým kamenem, na tom není perzonálně o nic lepší, než ODS. Alespoň na nejvyšší úrovni. Na Kalouskovy aféry snad může zapomenout jen naprostý sklerotik. Ovšem, připustíme-li, že počet gaunerů a vychcánků je ve všech politických stranách rozdělen vždy ve stejném poměru, zvolím něco, co je prostě přijatelnějš než Paroubek splu s komanči. Nevím, jaká bude situace u příštích voleb. Vím pouze, že levici nebudu volit nikdy.
torinese
6. listopadu 2010 • 13:36
Nečase jsem zpočátku pokládala za politika, který chce skutečně změnit tvář ODS. Nyní se ovšem ukazuje, že na to nemá dost sil a podpory zevnitř strany samotné. Rádoby chlapské prohlášení Nečase směrem k Topce, která ho nemá právo "úkolovat", vyznělo zbytečně arogantně . Jeho snaha ukázat, že se cítí být pevným v kramflecích, se v tomto případě zcela míjí účinkem. Naprosto souhlasím s autorem článku, že si svým zpupným chováním ODS připravuje vlastní funus. Ale nedělejme si iluze, část politiků ODS si v tomto volebním období pořádně nahrabe, ta část, co to nestihne se přelije do jiných stran. My, voliči, ale rozhodně nezapomeneme!
sedlakjura
7. listopadu 2010 • 13:39
Co měl, prosím Vás, Nečas asi udělat? Sckvaknout kufry a běžet do pražské organizace dělat pořádek? Já si naopak myslím, že arogantně se chovali pánové s TOP. Po nijak přesvědčivém vítězství si mysleli, že jim, nejenom Praha, leží u nohou. Nějak si nevšimli čísel. Nijak nefandím koalici ODS se socany a stále si myslím, že je to pro ODS téměř smrtelná kombinace, ale TOPka ji do této pozice vlastně vmanipulovala. Myslím, že pokud chci s někým opravdu spolupracovat, řeším problémy a rozpory u jednacího stolu a nikoli, prostřednictvím silných prohlášení, přes média, mnohdy ještě před počátkem těchto jednání. To populistické, velkohubé úlkolování Nečase ze strany TOP zašlo příliš daleko.
toskanskydedek
6. listopadu 2010 • 12:55
Lide jsou nepoucitelni. Cely zapadni svet se zmita ve smrtelne krizi a vyklizi jednu pozici nenavratne za druhou.

Jen nejsocialnejsi staty EUropy Skandinavie a Nemecko,
vonrammstein
6. listopadu 2010 • 21:50
Melete naprostý hovadiny. V týhle zemi žádná pravice neexistuje, to, z čeho ji obviňujete, je dílem levice, která se jako pravice pouze tituluje.
toskanskydedek
7. listopadu 2010 • 07:34
Melete naprosty hovadiny:
'
V knizecim Cesku se chova ceska pravice stejne, jako pravice vsude jinde: 1:99

Privatisace zisku a socialisace ztrat
vonrammstein
7. listopadu 2010 • 18:36
toskanskydedek: To je mi Vás líto. Poškozený vnímání, paranoiu a levičáctví léčit neumím. Jen tlumit.
von.rammstein
5. listopadu 2010 • 23:31
to je dvojka jak Pat a Mat
vonrammstein
6. listopadu 2010 • 07:01
A ty jako ***.***.