Komentáře

Zpět na článek

Odbory svolávají do stávky. Zničí opět vestibul ministerstva vnitra?

6 komentářů

janskalsky
7. listopadu 2010 • 11:47
Podle titulku zřejmě chcete konkurovat Blesku. Jinak tu škodu na ministerstvu vnitra způsobili novináři a fotoreportéři. Tedy vaši kolegové, Doležale.
Dřív býval Reflex zajímavý časopis a k takovému titulku by se nesnížil...
darda
4. listopadu 2010 • 19:01
pan Fišer. Samozřejmě, že jeho někdejší členství v komunistické straně bylo uhejbáctvím zrovna ukázkovým. Jestliže přesvědčeným komunistou nebyl, členstvím v KSČ se vyhnul například pracovnímu zařazení bez naděje na snadnější služební postup, který komunisté měli. To je jen jeden příklad. Protěžování sebeblbějších komunistů na úkor nestraníků existovalo na všech úrovních. Přednostnější přednost měli jen komunističtí funkcionáři. Co jiného, než účelové uhejbáctví může být pozdější tvrzení pana Fišera, přibližně ve smyslu, že své členství v kompartaji považuje za vlastní selhání. Turecká šavle je proti němu etalon přímosti. Že to na něj onehdy vybalilo zrovna to eso s gulama je momentálně vedlejší.
212809
4. listopadu 2010 • 16:57
bohudík můžeme svůj nesouhlas s čímkoli vyjádřit třeba i stávkou, ale mám dojem, že stávky u nás jsou jen akce, které dnes nepřinesou nic zadluženému státu, naopak vyvolávají mezi lidmi nenávist. A navíc jsou za to královsky zaplaceni experti na chaos jako p. Zavadil a j., pro které je vykřikování na ulicích jen zdroj pohodlného výdělku. A ten binec, co po nich zůstane by si měli po sobě uklidit. Alespoň by udělali něco smysluplného.
lofwyr
4. listopadu 2010 • 10:11
oni ten vestibul skutečně zničili...? Tomu snad doopravdy nevěří ani vaše svazácká duše..
Palopetro
4. listopadu 2010 • 11:55
Patrně si dala ránu do vestibulu i Vaše policajtská duše!Jak s tím tedy má souviset Doležalova svazácká duše?
jendai
4. listopadu 2010 • 12:49
i kdyby ho nezničili, tak samotné poškození je natolik opovážlivé, že by za něj měli být viníci potrestáni (a tím víc, pokud jsou příslušníky armády, policie apod., protože je platíme z daní a mají nás chránit a ne ničit státní majetek)