Fotogalerie
Unikátní snímky severokorejského metra. V nejhlubším metru světa jezdí německé soupravy
29 komentářů
Jaroslava Žáková
1
Já žila v KLDR 5 let 1984 až 1989 a píšete lži. V té době jsme tam už metrem veřejně jezdili. Kde berete takové lživé informace.
Anonym
0
@Jaroslava Žáková Kde ? Zdrojom tých klamstiev je Južná Kórea !
Traduje se, že KLDR koupila ty vyřazované vozy z berlínského metra včetně "výzdoby" a dodatečných "autogramů" ze strany některých "cestujících" a takto je také nasadila do provozu. Netuším, jak se to propagandisticky podalo tamní veřejnosti.
Pochybovači ať si zakoupí do této země zájezd. Já věřím paní Špitákové, která v této zemi strávila dost času. Postřehy a fotografie pana Šebka také nejsou k zahození.
Pochybovači, ať nepoužiji ostřejší výraz nebyli většinou dál než okresním městě.
Ale „blahoslavení chudí duchem neboť i jim patří království nebeské.“
Pochybovači, ať nepoužiji ostřejší výraz nebyli většinou dál než okresním městě.
Ale „blahoslavení chudí duchem neboť i jim patří království nebeské.“
@Uživatel_5309250 Kdo je to paní Špitáková? To byla naše učitelka. Nemyslíte Špitálníková?
@Uživatel_5309250 On tu někdo pochybuje o blbém metru? Vám ten komunismus hodně chybí co? 🤦🏻♂️😅
Ti co tvrdí že je to od novinářů propaganda, hluboce mýlí. Jsou to obdivovatelé totality. Neumí si poradit se svým životem. Je to tam ještě horší. Já tam byl. Viz video na YouTube.
Uživatel_5333520
Určitě se tam neválí somráci , ožralové a hezká děvčata !!!