Archív

Zpět na článek

Soud udělil podmínku za tři metráky hulení. Rozhodl moudře

7 komentářů

kkk999
12. listopadu 2010 • 09:04
Čím dál tím jasněji se prokazuje, že příliš solidarity škodí. Jednoznačně je nutné zavést každému osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý nesl důsledky své péče nebo i nepéče o vlastní zdraví SÁM NA SOBĚ!!! Jinak se totiž bude pořád dokola rozebírat, co je škodlivější, jestli vepřové na talíři nebo marihuana. Bereš drogy, kouříš, chlastáš? Riskuješ zdraví a život při rizikových adrenalinových sportech? Nerespektuješ např. v horách pokyny HS a musí pro tebe letět vrtulník? Nerespektuješ rady lékařů, nedodržuješ jejich pokyny a v důsledku toho dojde ke zhoršení tvého zdraví? PLAŤ...ALE ZE SVÉHO, NE Z PENĚZ VŠECH!!! JENOM IDIOT SE MŮŽE OHRAZOVAT, ŽE NAPŘ. HULENÍ NEBO KOUŘENÍ JE JEHO VĚC!!! JENOM IDIOT SI VĚDOMĚ A ÚMYSLNĚ NIČÍ ZDRAVÍ, JENOM VYSOCE SOBECKÝ A BEZOHLEDNÝ DAREBÁK NIČÍ ZDRAVÍ NĚKOMU JINÉMU!!!
Jarabak
30. října 2010 • 12:31
A jak soud poznal, že to dušan myslí dobře? )))))))) Zeptejte se těch vjetnamců, ti to také myslí dobře. To je nespravedlnost, že oni jdou do krimu. A prodejci heráku to určitě taky myslí dobře.No tak, soudy, měli byste rozhodovat moudře, radí vám uživatelé drog. A ne jako dnes, posílat výrobce a prodejce fetu do chládku. Představte si tu hrůzu, kdyby pozavírali všechny producenty drog. Co by si ti nebozí závisláci počali? Oni by nedej bože snad museli přestat brát drogy. A co ti nebozí potencionální (budoucí) uživatelé drog? jak by se k drogám dostali, kdyby jich byl nedostatek a byly těžko k sehnání (vlivem zavřených producentů). Nene, to by byla hrůza, rozhodujte moudře, dávejte podmínky a nebo ještě lépe, osvobozujte je zcela.
t603
30. října 2010 • 13:45
Sem napište váš vzkaz!. .. ptáku, nic nevíš a my co víme,říkáme že Dušan by měl být oprávněn nakládat s konopím,neboť to umí a prospívá všem.
indyana
7. listopadu 2010 • 18:13
Sem napište váš vzkaz! Ti vietnamci pěstujou trávu jen a jen pro zisk, ani hulič to nechce kouřit. Je to špatně usušený, a aby zvýšili zisk, tak občas přidávají i skelnou vatu.. Což ale většina huličů ví. Naopak to neví ti jak říkáte "budoucí uživatelé drog", takže pak kouří to největší svinstvo. Vám osobně nějak pan Dušan ublížil? Nebo já? tím že hulím? Vážně si myslíte (a to i dnes, po tolika letech, kdy je už většině společnosti jasné, že to s tou trávou není tak horký), že to jako všichni potřebujeme k životu a bez toho se ráno ani nevy***m? A vážně..ale vážně - si myslíte, že je v pořádku srovnávat huliče a týpka co jede na heráku?
von.rammstein
29. října 2010 • 10:54
a proč o tom píšete?
josephino
29. října 2010 • 11:19
zrejme jsou i takovi, ktere to zajima, tak asi proto...

btw diky za clanek.
vonrammstein
29. října 2010 • 13:37
Abyses měl kde chlubit kradeným peřím, ***e.