Komentáře

Zpět na článek

Klaus varoval Čechy: O nás bez nás, velmoci chtějí ovládnout svět

18 komentářů

zemekf
31. října 2010 • 07:30
Hradní všeználek objevil ameriku, ano objevil to co je každému lopaťákovi dávno známo. Jenom ti ,,vzdělanější,, si ještě činili iluze o nějakén demokracii, národu a vládách.
Užpřed deseti lety, když jsem pracoval v Uh.H. u firmy XXX která sídlí po celém světě se stalo následující.
,,Kudláček pojedete na stáž do Irska, ale šéfe já mám jít na vojnu, Omyl kudláček to už je zařízený,,
Kde byl ,,hrtadní všeználek,, před deseti lety, na Marsu ?
To o čem tady blábolíte je dávno skutečností !
torinese
30. října 2010 • 13:28
EU kumuluje své pravomoci i úředníky, kteří nebudou chtít přijít o svá nadstandardně placená koryta. Nám nezbude nic jiného, než vydělávat na jejich zbytečný a superluxusní život v Bruselu. Začneme-li Bruselu ještě platit přímé daně, které nám budou navíc určovat, je to skutečně začátek totálního konce suverénního státu. Pokud tohle dopustíme, budeme jednou hořce litovat. Klaus měl naprostou pravdu už se svou tezí, že společná euroměna nemůže fungovat (viz řecká krize) a globální oteplování je podvod. Ti idioti, kteří na něho v europarlamentu posměšně bučeli, jsou za tenhle dnešní chaos zodpovědní. Klaus je sice rozporuplná osobnost (vyznamenáním Knížáka se přiblížil Havlovu vyznamenávání vlastních oblíbenců), neměla by mu být ale upírána mimořádná schopnost nekonvenčního, ale velmi často neobyčejně objektivního pohledu na svět.
zemekf
31. října 2010 • 07:32
pokud budou jenom ti v Bruselu, tak na tom vyděláme. stsarostové by mohli posílat hlášení přímo tam a Hradčany můžem prodat na hote.
placirkabodlo
31. října 2010 • 09:39
to maji v ustavech taky, nekonvencni ale cirociry nazor na svet a taky maji napoleonske cepice. ale stejne je lekari nemohou, jen tak nechat osudu. nevim kde byl klaus, kdyz se demonstrovalo v osmaosmdesatem v teplicich proti znecistenemu vzduchu, zrejme rikal husakovi, ze to je jen banda blaznu, at je klidne pokropi vodnim delem a trosku je poklepaj pendreky, haranty jedny. lidi chcipaji jen kvuli zk.urvenemu vzduchu, ledovce tajou .... ale ono to vlastne neni tak hrozne. jeste mame par stoleti. a klaus ma jeste nejaky rok na to, aby spojil vltavu s bajkalem. pak bude mit pomniku po ***. a muze si v klidu v hrobe lezet, tak jak ho tam polozi.
r415
28. října 2010 • 21:37
... globalni vlada uz exi...
vonrammstein
28. října 2010 • 21:22
samozřejmě pravdu, jako ostatně většinou.
placirkabodlo
29. října 2010 • 07:38
a kdy ji nemel, tu tvou pravdu? kdyz vyznamenal kaczynskeho, nepritele vas gayu?

strasne se mi libi, kdyz nekdo najednou zacne tvrdit, ze zeme je kulata. samozrejme ma pravdu (ikdyz neni uplne kulata, je to nepravidelny blabla ...) a tim rekne VELKOU HRDINSKOU PRAVDU, protoze preci kdysi pribuzni hajka, to jsou ti, co nejsou z opice, ale maji tuze radi male deti, tvrdili, ze zeme je placata, a je stredem vsehomira. takze kdyz klaus rekne, ze zeme je kulata, tak je vlastne hrdina, protoze kdysi se za jiny nazor upalovalo, prolevalo varicim olovem, trhaly se udy konmi atd. a on se to ted neboji rict. ale klaus by podle me radeji tvrdil, ze zeme je placata, protoze to hajek rek', a protoze by sel videt siroko daleko. kdyby zeme byla placata, vsichni by i z velke dalky mohli obdivovat tu jeho bozskou slavnou klausovskou auru.
dyt oni s knizakem zacinaji vypadat uplne stejne i fyzicky, to je proste zazrak, nebo jsou soucasti bio experimentu zednarske loze.
vonrammstein
29. října 2010 • 13:32
To by mě zajímalo, co to furt máš s těma ***ema, parazite. Nějak podezřele tě fascinujou, že o nich furt meleš.
placirkabodlo
29. října 2010 • 14:48
vonrammstein: myslis klause a tebe? no fascinuje me nekonecno a hloupost. a jak rika klasik. ty dve veci jdou ruku v ruce. a kdyz se to oba snazite furt predvadet... a to i ten knizak, ktery neumi minimalne slusne rict, za co si ten metal zaslouzil - ze rekne, ze je kontraverzni a dostal to od kontraverzniho prezidenta, je asi takova odpoved, ze horakova byla kontraverzni, tak dostala opratku (treba takovy gott, rekl v haydparku, ze on byl rovnovaha mezi zapadem a vychodem, abych jsem se z neho nepozvracel, tak jsem to vypl a vice moudra uz jsem od mistra nastesti neslysel). ale u tebe me fascinuje zvlast ta tupa zurivost. ty vyse jmenovana jelita, norozdil od tebe, nikomu nevyhrozuji nasilim a tak. chapes. a ty jen dokazujes, ze i gayove jsou jenom lidi, a ti jsou ruzni. hloupi i agresivni jako ty napriklad. ale to muzou byt i zeny. at nekoho nediskriminuji. najdi si nejakeho mileho chlapce, ktery to zlo v tobe potlaci a zahrne te nekonecnou laskou. treba jirka pomeje je ted volny
vonrammstein
29. října 2010 • 16:31
Von ti ten pokus o psychonalýzu moc neklapnul. Na to totiž potřebuješ nějakej duševní potenciál. A ten ty-ke škodě svý i okolí-nemáš. Věnuj se něčemu, co zvládáš. Čutání do meruny, pití piva, kopání výkopů...prostě něco, co duševně ustojíš. Takhle si jenom škodíš.