Život a styl

Zpět na článek

VIDEO: Pavlína Wolfová žije mezi bezdomovci. Pracovně

7 komentářů

r415
27. října 2010 • 23:27
jako vzdy! Drzim ti palce Pavlino. Jsem rad, ze prinasis dulezite informace z onoho sveta. Jsi Borec!
placirkabodlo
27. října 2010 • 20:47
husty baret
jaravin
27. října 2010 • 14:20
Je přece nad slunce jasné, že zkušenost je nepřenosná. Co tím paní Wolfová chce sobě (a čtenářům dokázat / ukázat?) Jak je hrozné žít na ulici? S čím vším se musí tito lidé denně potýkat? Jak to může pochopit, zprostředkovat někdo, pro koho je to jenom trip, kdo je šťasten, že ten chleba z poelnice jíst nemusí a ví, že za chvíli (byť i pár dní) ze sebe smradlavé hadry stáhne, vysprchuje se a ulehne do vlastní postele?
Co kdyby do toho šla poctivě, zbavila se sevého majetku, odstěhovala se pod most do cizího velkoměsta, kde by nebylo záchranného kruhu přátel a napsala o tom reportáž? Jenomže to by jí muselo skutečně přeskočit.
Tohle je výsměch těm, co se z různých důvodů dostali na dno, když panička žijící v nadprůměrných poměrech, leze do popelnice a hraje si na bezdomovkyni. Může si dovolit štítit se. Pro ni je to totiž jenom časově omezená hra. Tím víc, že je to pro redaktorku zábavná "sebezkušenostní" show, se vzdaluje realitě lidí na okraji!
placirkabodlo
27. října 2010 • 20:59
ty jsi pro "ne" udelal co? krome sahodlouheho kecani. to uz i ten pravy ramstajn dovede byt strucnejsi a setri nase lesy v.ole nazor ma kazdy, jako diru do ***. co si ty k.rva udelal, neco takoveho jako jeden jarda dneska, co mi povidal ze spalil 40 svetru a nejake periny, kdyz sem se ho zeptal co na to sousedi, tak rikal ze nic. parldem mohlo byt fajnenji. ty uz jsi skusil chleba z popelnice bukvice? nebo ten clanek, ci video pro tebe byla sebezkušenostní" show v.ole odkavade to pises, z vesnicky s.o.s.? to asi ne ze
von.rammstein
27. října 2010 • 12:26
a už by tam mohla zůstat
koubekj
27. října 2010 • 10:19
možná by bylo dobré, kdyby mezi nimi zůstala. Stále se snaží nějak zviditelnit a přitom je to neseriozní a vypočítavá bulvární a tendenční parodie na novináře. Jen ten pořad s malými rozmazlenými a arogantními parchanty, kteří už ve věku 3-5 let komentují "z vlastní"hlavy domácí a světovou politiku. Ona sama nemá jasno a schovává se za pravicovou šlupku, protože levicová je nepopulární.
zemekf
27. října 2010 • 08:48
Paní Folfová je tak najivní jak ti poslanci-poslankyně, co ostentativně zkoušeli žít za 3000,- měsíčně.
Prostě bezdomovci jsou, byli a budou.
neporadili si s tímto problémem Švédové, Švýcaři a paní Fofová tomu přijde na kloub.