Komentáře

Zpět na článek

Dobrá zpráva: Paroubek už nechce být prezident

10 komentářů

kovarik
23. října 2010 • 12:18
prezidentem !!!
zajda61
21. října 2010 • 10:38
jsme se fajn pobavil a ten závěr o hrabivé slepici Bobo mě rozesmál asi nejvíc,...
robertos
21. října 2010 • 08:41
(ODS-TOP-VV)ti vedou politickou garnituru.Jak se zbavit politiků,zlodějů a lidí ,kteří parazitují na systému a využívají různých kliček, jak se dostat k penězům a ukrást je státu a lidem­.Hrstc­e,tak­říka­jíc“vy­vole­ných“se tohle líbit nebude,protože systém ,který zneužívají ,jim dostatečně nabízí dost čachrů a polegalizované zlodějny,nebo tunely různých firem ať, už státních nebo soukromých,protože když člověk zrekapituluje svobodu a po více jak 20letech vidí ,že v politice a ve firmách jsou pořád jedni a ti samí zloději ,korumpové a převleč kabátníci,kteří vždy souhlasí jen,se zmiňovanou skupinou lidí ,kterým jde,jen ve prospěch samotných a chlácholí se před vstupem do vyšších pater společnosti,co vše pro lidi neudělají,aby byli spokojeni a taky,že se jim zvýší před jejich vstupem,životní úroveň, je už dávno otřepanou frází . A mám za to,že těmhle… by se mělo šlápnout na kuří oko,aby si to dlouho pamatovali a i další generace,kteří budou chtít být u moci nebo kormidla ,nějaké firmy,že nejsou tu sami pro sebe ,ale mají zodpovědnost za svojí práci ,jim svěřenou a taky,že z toho musí vyvodit důsledky pro ně samé,když něco špatně rozhodnou,ať je to zaviněno úmyslně nebo neschopností a justice jsou aby je potrestali.Taky mají zodpovědnost za lidi ,kterých je ve státě většina a to jsou ti obyčejní lidé,kteří na jejich rozhodování nejvíc doplácí.
robertos
21. října 2010 • 08:40
Pozor vy bohatí a politici vás se to netýká, vy máte vždy nějaká vrátka otevřena ,oproti obyčejným lidem.S bordelem v této republice,je třeba něco udělat a vidím to nejen v nespokojenosti obyčejných lidí,ale i na internetu v oblasti vyjádření lidí na spokojenost fungování politických smyček.Fůra lidí by byla i spokojena se změnou politického vládnutí,někteří podporují defenestraci ,ale chce to jít víc hlouběji ,nejlépe nějaký puč ,aťuž politický nebo vojenský.Protože je to neúnosné ,jak si ta hrstka vyvolených zahrává s tou většinou obyčejných lidí a je nás přes 10mil. ,a tahle masa,může kdykoliv se jim nelíbí politici nebo šéfové v jejich rozhodnutí ,které většinou řeší jen je samotné v jejich prospěch a postihne to finančně tu většinu ,kteří se slepě podílí svými daněmi a různými penězi na to,aby se měli tam na hoře dobře .Chce to změnu ,převrat v jakýkoliv podobě je lepší,než doplácet na bývalé veksláky ,tune­láře,­poli­tiky,­propuš­těné vězně ,kteří se naučily zneužít navolený systém,slepě zvolený lidmi a byl bych pro obnovu trestu smrti za tyhle zrádce republiky.Nejsem v žádný straně, píší jako nespokojený obyčejný občan ,který chodí do práce a snaží se vydělat peníze,kde se dá,abych uživil rodinu,kterou se vše citelně dotýká touto samovládou.
zdislava
20. října 2010 • 19:32
Napsal jste další skvělý (a vtipný !) komentář. Jak vidíte, pan Paroubek, přes všechno, co o něm už víme, má stále dost fanoušků (nepíše sem i paní Petra ?) Pokud se týká p. Bobošíkové, však ono se něco najde. Kdy se bude volit nový ředitel ČT ? Že nebude ? No tak, řekla bych, nejpozději o paní Bobošíkové uslyšíme v prezidentské kampani. Bude kandidovat na společné listině s KSČM ? A vůbec, nebyla by vlastně nadějnou předsedkyní komunistů budoucnosti ?
dsp.
20. října 2010 • 17:18
Koho zajímá nějaký Paroubek? Tahle zpráva je stejně zbytečná, jako ta o Grossových dluzích. Tihle lidé jsou mimo a nemají žádný reálný vliv. Jen někteří novináři se z tohoto tématu snaží vyždímat poslední zbytky.
PS: Jestli je tohle i v tištěném Reflexu, tak jsem rád, že už ho nečtu. Je na nejlepší možné k cestě k tomu, stát se bulvárem.
kinder
20. října 2010 • 15:32
Jandourek a Buchert byli novináři, které jsem po dobu jejich působení v MF DNES respektoval, i když ne vždy souhlasil s jejich stanovisky. Po příchodu do Reflexu se postupně bulvarozují a jejich články klouzají pouze po povrchu a hlavní snahou je být za každou cenu "vtipný" a uvést co nejvíce ivnektiv. Vzorem je jim zřejmě pan Holec, který měl vždy největší starost o Paroubkovu bradavici, či jeho šatník, na co Jandourek úspěšně navázal Sobotkovou pleší v jednom z předcházejících článků. U křesťansky orientovaného novináře bych předpokládal více slušnosti a sebereflexe, ale zřejmě přísloví "koho chleba jíš, toho píseň zpívej" platí i v tomto případě. Budu rád, když mě další Jandourkovy články umožní tento názor korigovat.
janskalsky
20. října 2010 • 12:53
Pravice má 118 poslanců a 23 senátorů v obvodech, kde se nevolí. To je celkem 141 hlasů (většina) pro volbu prezidenta. Současné volby do senátu na tom nemohou nic změnit.Pokud tedy Nečas straší Paroubkem jako prezidentem,zřejmě kalkuluje s tím, že pravicový volič neumí počítat. A Janďourek o tom píše zbytečné články. Pokud se týká přímé volby, nechte to na lidech. Je však jisté, že ODS přímou volbu ve skutečnosti nechce. Má (a po senátních volbách 2012 doufá že bude mít i nadále), dostatečný počet hlasů v obou komorách, aby si prosadila svého kandidáta.
buffalobill
20. října 2010 • 11:05
pane Janďorku, kým čím nechce být Paroubek - presi­dentem­....­...js­te fakt dobrej
kovarik
23. října 2010 • 12:21
prezidentem - je to blbý, také se mi to nelíbí, ale podle pravidel je to se z !!!!