Fotogalerie

Zpět na článek

Alkohol ve fotografiích: Podívejte se, jak Češi pili na přelomu tisíciletí

4 komentářů

viktor viktor
29. prosince 2023 • 09:52
To foto je milé. Ten Míra Kraďousek si ale umí ustlat .
pinkkk
28. prosince 2023 • 18:51
...U žen je rizikové, už pokud denně vypijí o sklenici méně, než je tomu u mužů...
Toto není nic jiného, než odporný mužský genderismus, nebo snad něco jako machismus? Ženy všech zemí, spojte se!
Avatar - Novák Vladislav}
Novák Vladislav
28. prosince 2023 • 17:31
Nechci tvrdit, že existovalo a stále existují lidé pijící alkohol jako by za to byli placeni. Kdysi jsem hodně pil pivo, nic jiného, a snad i proto jsem nikdy neupadl díky opilosti na zem, nebo nedejbože abych ležel na chodníku. Přesto mám s opilci ze svého okolí značné zkušenosti a vůbec si nemyslím, že by se dnes chlastalo jinak, než na přelomu tisíciletí.
Jednou mně jeden hostinský řekl, že jsem ideální host. Přijdu se pobavit, vypiju si svá piva a když cítím, že mám dost, tak zaplatím a v klidu odejdu. Nechodím prý každý den, ale nikdy se mnou neměli sebemenší problém, protože nejsem hádavý a jinak agresivní člověk..
Jednou jsem zjistil, že nemám na útratu, neboť jsem zapomněl peněženku doma. Řekl jsem výčepákovi, že si skočím pro peníze a on mi řekl, že za ta dlouhá léta jsem mu nikdy nezůstal nic dlužen, tak ať mu je dám zítra. Řekl jsem že ne a došel jsem si pro peníze, protože jsem dávno zjistil, že host, který někdy pil na dluh, ztrácí u personálu vážnost. Nikdy jsem nepochopil, jak může někdo přijít do hospody bez peněz, s tím, že mu někdo půjčí...
bwtr@...
19. února 2020 • 12:15
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.