Komentáře

Zpět na článek

Toto není Reflex! Kdo spáchal předvolební plagiát?

8 komentářů

tritecky
15. října 2010 • 09:25
já žádný plagiát nevidím.
212809
14. října 2010 • 19:13
magor robertos řádí už i na Novinkách!!!
placirkabodlo
16. října 2010 • 12:05
a proc to hlasis tady, ty jsi clen pomocne straze VB?

ten clovek v podstate nepise nic spatneho, ci nepravdiveho, at uz je clenem jakehokoliv gangu.
snad jen tim slapnutim na kuri oko, nemysli vystrel z aurory. ale ze tady litaji miliardy a cesi jen beci jako ty ovce je pravda. vzdyt ani magora sadistikeho grebenicka a podobne, kteri za komouse dokonce sedi v parlamentu, jsme nebyli a nejsme schopni poslat do severni koreje (do zadnice). ale to uz zase nejde o prachy, jen o nejaky ten lidsky zivot, ze. a mladi magori si hraji na velke komunisty, jako vstup si tam radosti davaji gumovymi hadicemi pres chodidla.

CESI JSOU A BUDOU OVCE - zeptejte se vasich politiku, reknou vam pravdu a nic nez pravdu, jako ozraly slouf, ktery s tema fetakama zatoci. MEEEEEEEEEE
robertos
14. října 2010 • 12:46
touhle politickou garniturou.Jak se zbavit politiků,zlodějů a lidí ,kteří parazitují na systému a využívají různých kliček, jak se dostat k penězům a ukrást je státu a lidem­.Hrstc­e,tak­říka­jíc“vy­vole­ných“se tohle líbit nebude,protože systém ,který zneužívají ,jim dostatečně nabízí dost čachrů a polegalizované zlodějny,nebo tunely různých firem ať, už státních nebo soukromých,protože když člověk zrekapituluje svobodu a po více jak 20letech vidí ,že v politice a ve firmách jsou pořád jedni a ti samí zloději ,korumpové a převleč kabátníci,kteří vždy souhlasí jen,se zmiňovanou skupinou lidí ,kterým jde,jen ve prospěch samotných a chlácholí se před vstupem do vyšších pater společnosti,co vše pro lidi neudělají,aby byli spokojeni a taky,že se jim zvýší před jejich vstupem,životní úroveň, je už dávno otřepanou frází . A mám za to,že těmhle… by se mělo šlápnout na kuří oko,aby si to dlouho pamatovali a i další generace,kteří budou chtít být u moci nebo kormidla ,nějaké firmy,že nejsou tu sami pro sebe ,ale mají zodpovědnost za svojí práci ,jim svěřenou a taky,že z toho musí vyvodit důsledky pro ně samé,když něco špatně rozhodnou,ať je to zaviněno úmyslně nebo neschopností a justice jsou aby je potrestali.Taky mají zodpovědnost za lidi ,kterých je ve státě většina a to jsou ti obyčejní lidé,kteří na jejich rozhodování nejvíc doplácí.
oldboy
14. října 2010 • 13:16
Pane, dle vašeho písemného projevu jste primitivní hlupec, a jako takový se zdržte nazývat kohokoliv ovcí.
212809
14. října 2010 • 16:51
Souhlas, ale domnívám se že ROBERTOS je chovanec nějakho ústavu pro choromyslné, akorát netuším proč tam takoví magoři mají k dispozici internet.
panna
16. října 2010 • 08:00
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
robertos
14. října 2010 • 12:45
Pozor vy bohatí a politici vás se to netýká, vy máte vždy nějaká vrátka otevřena ,oproti obyčejným lidem.S bordelem v této republice,je třeba něco udělat a vidím to nejen v nespokojenosti obyčejných lidí,ale i na internetu v oblasti vyjádření lidí na spokojenost fungování politických smyček.Fůra lidí by byla i spokojena se změnou politického vládnutí,někteří podporují defenestraci ,ale chce to jít víc hlouběji ,nejlépe nějaký puč ,aťuž politický nebo vojenský.Protože je to neúnosné ,jak si ta hrstka vyvolených zahrává s tou většinou obyčejných lidí a je nás přes 10mil. ,a tahle masa,může kdykoliv se jim nelíbí politici nebo šéfové v jejich rozhodnutí ,které většinou řeší jen je samotné v jejich prospěch a postihne to finančně tu většinu ,kteří se slepě podílí svými daněmi a různými penězi na to,aby se měli tam na hoře dobře .Chce to změnu ,převrat v jakýkoliv podobě je lepší,než doplácet na bývalé veksláky ,tune­láře,­poli­tiky,­propuš­těné vězně ,kteří se naučily zneužít navolený systém,slepě zvolený lidmi a byl bych pro obnovu trestu smrti za tyhle zrádce republiky.Nejsem v žádný straně, píší jako nespokojený obyčejný občan ,který chodí do práce a snaží se vydělat peníze,kde se dá,abych uživil rodinu,kterou se vše citelně dotýká touto samovládou.