Komentáře

Zpět na článek

Radek John: Zastavte komisaře Clouseaua!

26 komentářů

remanso
13. října 2010 • 11:02
Zdislavo... tomu člověku nelze DÁT NĚCO PŘEČÍST. Ne že by (snad) neuměl číst, ale rozhodně přečtené není schopen zpracovat. Jak už někdo přede mnou navrhoval, zavřít ho do jeho oblíbeného sklípku, aby se (konečně) uchlastal. V poslední době je hodně opuchlý a má divnou barvu... to jsou ledviny
zelena.kometa
11. října 2010 • 23:55
Novinářská bitva proti Johnovi pokračuje. Co takhle hodnotit až po tom, co předvede nějakou práci???
zdislava
12. října 2010 • 01:21
pan John právě už nějakou práci předvedl. Ta je však právě předmětem kritiky. Oprávněné kritiky, aby bylo jasno. Navíc se zjevně ještě ani nenamáhal, aby si přečetl právní normy, které upravují činnost pracovníků veřejné správy, resp. ministra vnitra. Pokud snad ano, neporozuměl textu. Jako ministr vnitra je - sorry - jen k smíchu. Tím, že jej Nečas ponechá ve své vládě - opak by znamenal konec koalice - zesměšňuje i sám sebe.
zdislava
11. října 2010 • 21:10
R. John zcela zjevně dodnes netuší, co je úkolem ministra vnitra, resp. že úkolem ministra vnitra není hrát si na policajta (mimochodem, to ale nevěděl ani Gross, který si zřizoval vlastní Mlýny a Zubry), ba co víc, že policajta dělat NESMÍ, neboť veřejný činitel SMÍ dělat pouze a výhradně to, co mu zákon UMOŽŇUJE. Možná, že by mu - po 3 měsících - už někdo mohl dát přečíst ústavu, kompetenční zákon a zákon o policii, ne ?
rukolaman
11. října 2010 • 17:41
Docela mě mrzí, že i Reflex se už stává politickým bulvárem Tenhle "článek" to jenom potvrzuje. Dozvěděli jsme se z něj jistě fundovaný názor pana novináře Holce, který z 90% kopíruje titulky Blesku a Aha...
tomik999
11. října 2010 • 17:36
Hm, i když nepatřím mezi fanoušky pana Johna, přijde mi, že některá média začala s protijohnovskou kampaní. Pan John může za to, že se s ním vyboural řidič, že pracovně letěl do Ostravy, že dal policistům malou odměnu...že by někomu na ministrstvi vnitra vadil?
obcan789
11. října 2010 • 18:14
Naprostý souhlas. Slyšíme hlavně o Johnovi či ABL, ale vše je nějaké nedotažené, málokdy se nakonec předloží důkazy proti nim ...
r.graves
11. října 2010 • 14:22
Nevím, myslím že pana Johna zde chválí dva vskutku vyspělí a kognitivně vyzráli jedinci (ostatní s jiným názorem jsou zavržení hodní). To bude asi Radek a Vítek, nebo tiskový mluvčí a jeho zástupce. Hlavně, že Radek Johnů zaletěl chlapovi, co zalehl granát a zachránil lidi, předat do špitálu plaketu. Může si jí zatím odložit na mísu, nebo na bažanta a až půjde jako invalida na pracák, tak si jí vzít s sebou.
jellyson
11. října 2010 • 17:26
Jako že mu ji neměl dávat? Nebo mu ji měl dát vrátný? Hodně hloupý názor.
r.graves
12. října 2010 • 07:43
Měl mu dát finanční odměnu co nejvyšší (peníze upotřebí více) a vyznamenání mu měl předat (jako i ostatním) prezident. Bude 28.10.10. Asi by to vypadalo jinak. Toto je jen předvolební gesto, které má zviditelnit R.J. a nikoliv pomoci. Co s plaketou někdo po polytraumatu může udělat jsem napsal.