Komentáře

Zpět na článek

Ministr Bárta tvrdí, že ho chtějí zavraždit. Je paranoik?

20 komentářů

tomasvladik
14. října 2010 • 21:16
Musím se redakce zastat.
Takovou slávu, jakou si pan ministr udělal sám by mu při vší úctě Reflex zařídit nedokázal. Že by donutil někoho něco zlevnit, to jsem ještě neslyšel. Ale že nás všechny bude jeho poziční boj stát hodně peněz, to je zcela jisté už teď.
Pan ministr posunul hranici pitomosti veřejných činitelů zase o kus dál. Kam se hrabe pan Gross,...
tomasvladik
14. října 2010 • 21:08
On ten pan ministr ale ještě nikoho zlevnit nedonutil. Tím jeho způsobem to asi nejde, že ?
Ale že vadí spoustě lidí, to je tedy pravda. Bohužel zatím ještě málo vadí.
tomasvladik
14. října 2010 • 21:05
Nemocný ale je.
Doporučuji ústavní péči.
A hlavně opakovat školní docházku pro nabytí vědomostí a trening paměti.
Nesluší se pro pana ministra zapomínat, co řekl včera, co předevčírem a že v naší zemi máme také zákony.
Přeji brzké uzdravení, ale raději v jiné zemi a v jiné funkci. Už je toho na něj moc,..
panna
13. října 2010 • 19:23
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
panna
13. října 2010 • 19:20
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
vavrjan
12. října 2010 • 09:35
Jeho předseda pan John to vyšetří. Teda pokud opět nezpůsobí srážku s tranvají a nebo třeba ještě s něčím horším.!
sizitisi
11. října 2010 • 09:52
především těm, které vykopl z ministerstva nebo třeba betonářům, které nutí zlevňovat. Doufám, že se nenechá zastrašit! Držím mu palce.
robertos
10. října 2010 • 21:25
Jak se zbavit Politiků ,lhářů,zlodějů a lidí ,kteří parazitují na systému a využívají různých kliček, jak se dostat k penězům a ukrást je státu a lidem.Hrzce jak si říkají –vyvolených- nemusí tohle líbit ,protože systém ,který zneužívají ,jim dostatečně nabízí dost čachrů a po-legalizované zlodějny,nebo tunely různých firem ať, už státních nebo soukromých protože,když obyčejný člověk ,zrekapituluje svobodu a po více jak 20letech vidí ,že v politice a ve firmách jsou pořád jedni a ti samí zloději ,zkorumpovanci a převleč kabátníci,kteří vždy souhlasí jen tou zmiňovanou skupinou lidí ,kterým jde jen ve prospěch samotných a chlácholí se před vstupem do vyšších pater společnosti, jak pro lidi vše neudělají,aby byli spokojeni a ,že se jim zvýší před jejich vstupem životní úroveň, je už dávno otřepanou frází . A mám za to že těmhle… by se mělo šlápnout na kuří oko,aby si to dlouho pamatovali a i další generace ,kteří budou chtít být u moci nebo kormidla ,nějaké firmy,že nejsou tu sami pro sebe ,ale mají zodpovědnost za svojí práci ,jim svěřenou a taky ze z toho musí vyvodit důsledky pro ně samé,když něco špatně rozhodnou ať je to zaviněno úmyslně nebo neschopností a justice jsou aby je potrestali.Taky mají zodpovědnost za lidi ,kterých je ve státě většina a to jsou ti obyčejní lidé ,kteří na jejich rozhodování nejvíc doplácí.
robertos
10. října 2010 • 21:24
Pozor vy bohatí a politici vás se to netýká, vy máte vždy nějaká vrátka otevřena ,oproti obyčejným lidem.Už je zapotřebí s tímhle bordelem v této republice,něco udělat a vidím to nejen v nespokojenosti obyčejných lidí ale i na internetu v oblasti vyjádření lidí na spokojenost fungování politických smyček.Fůra lidí by byla i spokojena se změnou politického vládnutí někteří podporují defenestraci ,ale chcete daleko jít hlouběji ,nejlépe nějaký puč ,ať¨už politický nebo vojenský.Protože je to neúnosné ,jak si ta Hrstka vyvolených zahrává s tou většinou obyčejných lidí a je nás přes 10milionu ,tak je to už masa a tahle masa může kdykoliv se jim nelíbí politici nebo šéfové v jejich rozhodnutí ,které většinou řeší jen je samotné v jejich prospěch a postihne to finančně tu většinu ,kteří se slepě podílí svými daněmi a různými penězi na to aby se měli tam na hoře dobře .Chce to změnu ,převrat v jakýkoliv podobě je lepší,než doplácet na bývalé veksláky ,tune­láře,­poli­tiky,­propuš­těné vězně ,kteří se naučily zneužít navolený systém,slepě zvolený lidmi a byl bych pro obnovu trestu smrti za tyhle zrádce republiky.Republika tvoří víc jak 10mi­l.oby­čejnýc­h.Nej­sem v žádný straně a proto ,aspoň píší jako nespokojený obyčejný občan ,kterého se vše citelně dotýká touto vládní politickou garniturou.
pepeja
10. října 2010 • 20:09
Sem napište váš vzkaz!dám dám stovku jen ať už ten blb přestane dělat kopance a ostudu české republice...typický vystudovaný policajt, zelená tupá a prázdná hlava která si hraje na chytrou...asi už zapomněl že už není v uniformě...hňup