Život a styl

Zpět na článek

Bitka v ulicích Prahy: S mečem proti taxikářovi

52 komentářů

pepic
i takové videa jako toto.
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
poool
Ve zkratce: radiotaxi (já používám AAA)->dispečerka(mluví i anglicky)->řekne přesnou cenu když jí sdělím počáteční a koncový bod->jedu v klidu přes Prahu za dvě stovky->dám pět korun tuzéra.
Co tu furt brečite?
rob.spis
Aragorn je rozumný chlap. Na jeho místě bych už asi seděl v base za něco moc ošklivého. On se velmi ovládl a omezil svůj šok ze setkání s nebezpečným hovadem na slovní útok (rozbité okno byl jen chvilkový afekt). Smekám a podporuji.
nnblngr
a to ma bejt EU? to je sice natoceny na Vinohradsky, kousek od Trznice, ale podle akce to vypada spis jako zabery nekde odnekud s kmenovejch uzemi v Pakistanu! hodne dobry!
rob.spis
Jestli něco založíte na fejsu, tak to sem prosím napište, abych se zůčastnil. Dík.
nnblngr
ja taky! jsem pro!
04205
sám na FB nejsem, ale známí mne informovali, že stránka na podporu už existuje. Arargon v Praze se tuším jmenuje. A na Youtube je i rozhovor s Aragornem. Působí docela přesvědčivě.....
04205
ukázala, jak se to dělá. Opět začínají záběry na Aragorna, tentokrát se jim ho podařilo i najít. Ovšem zveřejnili celé jeho jméno....hm, to asi, aby ho i ostatní Speedaři bez problémů našli. Jak že se jmenuje Rudoch?
nnblngr
takovou verbez jako jsou prazsky taxikari ve svete jen tezko nejdeme, takovej lidskej hnuj co pracuje jako drockari v Praze, to je asi svetova rarita! cim vetsi gauner, tim ma asi vetsi sanci dostat licenci! je to fakt sila!