Komentáře

Zpět na článek

Terorista bin Ládin je levicový intelektuál, říká Nečasův poradce Joch

6 komentářů

nnblngr
5. října 2010 • 19:15
to je fuk! problem s islamskym terorismem bude (a byl) i bez neho!
kassandra
1. října 2010 • 18:34
Ale, že je levičák o tom není pochyb. A s Pinochetem má jasně pravdu. To že zasáhl, stálo Chilany mnohem méně obětí, než kdyby Aliende vládl. Máte vymyté mozky z komunismu a je vaše chyba, že nečtete, a nesnažíte se vzdělávat a dohonit tak díry ve vědomostech. Směšně tu papouškujete rudou základní školu, jste chudáčci...
marpes
1. října 2010 • 11:22
nelze nesouhlasit. Ale není to nic nového.
muhlhaus
1. října 2010 • 08:20
taky si někdy říkám, že je to možná virtuální postava, ale považovat to, co říká, za hlas "levicového liberálního intelektuála, jenž kritizuje Ameriku za ekologické problémy a vykořisťování", to je opravdu intelektuální perla - Joch vlastně využívá i Ládina k tomu, aby si mohl zanadávat na ty odporné ekology, liberály, levičáky a nepřátele USA.
zemekf
1. října 2010 • 00:31
Zajímalo by mne, zda tento intelektualní Titán by byl ochoten postavit se před pozůstalé obětí pinočetova režimu a zda by tento blábol dokázal zopakovat jim přímo do očí.
Hlava nebere - du spat.
kassandra
1. října 2010 • 18:37
Mě by zase zajímalo, jak se ty postavíš před oči svých dětí až jim tu připravíš díky své debilitě novou totalitu a koncentráky, možná bude stačit i islám... Svatá ty prostoto, kdyby někdo zastavil včas Lenina, kde jsme dnes mohli být!