Komentáře

Zpět na článek

Levice Václava Bělohradského nemá koncept

36 komentářů

cartouche66
6. července 2011 • 23:19
Sám jsi dement od rodu, nemáš ani šajn jak dement vyopadá, protže tvůj degenerovaný mozek to nedokáže lišit, musel by jsi prozřít k tomu poznání před zrcadlem, ale k tomu ti chybí nástroj poznání a schopnosti. Tak radši vyhuluj a drž hubu a klávesy v klidu ....
ota49
5. října 2010 • 13:21
Z vystoupení prof. Bělohradského mám podobný pocit jako autor článku. Škoda, že se tento nepochybně sečtělý pán neřídil citátem „Kdybys byl mlčel, zůstal bys filosofem“.
jednakachna
3. října 2010 • 15:12
pan Bělohradský jasně vysvětlil že se zastává sociálně demokratické ideologie, ne až tak strany, ale to prostě lid nedokáže pochopit a oddělit..
jednakachna
3. října 2010 • 15:06
se asi do komentování vystoupení pana Bělohradského opravdu pouštět neměl, protože víceméně ukázal, že tomu příliš nerozumí. JXD jiistě má co říct a jeho upozorňování na některé společenské neduhy je velmi důležité, ale měl by se zabývat poněkud jednoduššími tématy (jako doposud) na které intelektuálně stačí. Navíc jako byl pan filosof hrdinou jeho mládí, tak byl JXD v jistém smyslu "hrdinou" mého. A skončilo to s ním taky velmi špatně...
jana48
3. října 2010 • 12:31
Václav Bělohradský říkal že mít alternativuv podstatě není možné. Realita je tak složitá a globalizovaná že jediné co má smysl je být aktivní v oblasti kterou obsáhnu, v rámci města, kraje, země. Říkal i jiné zajímavé věci amě mě velice potěšil velice. Člověk tak fundovaný jasně řekl v televizi že mít sociální cítění a řídit se jím v životě není nic nenormálního, naopak, je to součástí naší civilizace (myslím evropské). Všichni voliči levice NEJSOU *** a přiznivci komunistů. Mě tátu v roce 1952 žavřeli, v 68 emigroval a já jsem nesměla ani na střední školu (vzdělání jsem si doplnila po r. 1989),tak se opovažte ze mě dělat komunistu.
Nabídla bych vám schůzku a debatu na toto téma ale asi by byl problém zastihnout vás ve stavu bez rúzných podpůrných prostředků kterými si zpříjemňujete tvrdou realitu a to je potom problém, že?!
typhus
30. září 2010 • 22:28
Sem napište váš vzkaz!
Viděl jsem zde zmiňovaný pořad a na rozdíl od mnohých kteří posuzují osobu jako celek budu posuzovat jen jediný výkon dané osoby.
Výkon to byl dost chabý a v mnoha ohledech vysloveně lživý. Uznávaný filosof a sociolog, který tvrdí, že na politické sféře existují jen tři ideje (křesťanská, liberální a sociálně demokratická) by buď měl vrátit diplom nebo je bohapustým lhářem a vědomým demagogem. Pominout ideu konzervativní, která má téměř dvousetletou tradici a jejím zamlčením popřít jakýkoli pozitivní přínos, který by mohla mít, je aktem buď bohapusté vědomé demagogie, nebo stařecké demence.
kuba78
30. září 2010 • 07:35
Pane Doležale, každý, kdo má jiný názor než vy, trpí stařeckou demencí? Notabene když za názorem prof. Bělohradského stojí taková jména jako Jan Švankmajer, Eva Kantůrková, Erazim Kohák, Jiří Žáček apod? Za názorem Vaším stojí tak maximálně Mádl s Issovou nebo asi nejhorší novinář v ČR Pavel Šafr. Dříve jsem Vás respektoval, když už nic jiného, teď už se nad Vámi mohu jen shovívavě ušklíbnout a politovat Vás. Stejně tak mi nezbývá než politovat celý časopis Reflex, který se stále hlouběji noří do žumpy mediální marastu... Je mi líto i lidí, kteří Reflex (nebo raději Reflux? ;-) ) čtou a těm strašným žvástům věří...
geza
29. září 2010 • 22:41
Já si pane J.X.Doležale myslím,že prof.Bělohradský alternativu má,nabízel ji neustále,měl jste se dívat pozorněji a já ji mám též a nemusím být stupidním novinářem jako Vy.Zaplaťme pořádně lidem,kteří tvoří hodnoty,vyrábějí a tvoří ekonomiku a těm,co jen o všem mluví,­píší,­přesu­nují ty vydělané finance a rozhodují o nich ,těm dejme tu almužnu,co mají dnes ti tvořitelé ekonomiky a bude fajn.Zkusme to.
torinese
29. září 2010 • 12:56
ale na rozdíl od něho mně Bělohradský nepřekvapil, zarytý levičák a demagog překvapit ani nemůže. Taky jsem jeho vystoupení viděla, očividně si mezi všemi těmi "mysliteli" z ČSSD připadal jako velký intoš. Budiž mu to přáno!
limak007
29. září 2010 • 10:29
od vymytých mozků? Myslíte, že chtějí o problémech přemýšlet? Myslíte, že chtějí skutečně diskutovat? Vždyť oni to neumějí! Pan JXD je za své stupidity placený, na toho se nezlobte. Vždyť, koho chleba jídáš, toho píseň zpíváš. (RINGIER ČR a.s.,Jediný akcionář: RINGIER AG, Zofingen, Brühlstrasse 5, PSČ 4800 Švýcarská konfederace)