Život a styl

Zpět na článek

Praotec Čech byl kočovný Cikán

26 komentářů

neugebauer
24. září 2010 • 11:37
Sem napište váš vzkaz!
megab
23. září 2010 • 11:56
Takhle píchnout do tábora Hejslovanů, v tomto případě Hejčechů, to se jen tak někomu nepovede. Možnost dát karmu, máte ji
rob.spis
23. září 2010 • 02:13
George Orwell...1984
rob.spis
23. září 2010 • 01:55
...ale řekl bych, že pan Jan Berwid-Buquoy, nebo jak se ten degenerát jmenuje, je nevzdělaný polo-analfabet. Jeho znalosti historie jsou na úrovni opilého námořníka. Myslím však, že jeho primárním záměrem je provokovat. Dělá to nad míru laciným způsobem. Mám pocit, že někdo toho jména neexistuje a redakce Reflexu si ho vykonstruovala, aby mohla používat laciné provokace. Je to zastaralá metoda dezinformace na základě všeobecných pravd a polo-pravd. Tuhle osvědčenou metodu používal Lenin, Stalin, Goebels a také naši komouši. Reflex se na tom snaží nakapsovat, neboť takovéto provokace zvyšují návštěvnost stránek, na kterých jsou umístěny reklamy. Kontinuita takového konání je pochopitelná, neboť majitel Reflexu je Švýcar, tedy příslušník státu, jehož obyvatelé tyjí z pozůstalosti ukradené povražděným židům z celé Evropy. Je tedy na výsost pravděpodobné, že Jan Berwid-Buquoy je jen imaginární figurka, použitelná ke zvyšování sledovanosti stránek opatřených reklamou. Tím jsem se de-factó přiznal k vlastní hlouposti, že na něco takového vůbec reaguji.
chia1
22. září 2010 • 07:26
V Obrázkovym opravníku obecně oblíbených omylů je uvedeno že cikáni, když prozměnu přišli do Francie někdy v 18tym století, tak jelikož šli z výchidu - z čech, tak řikali že sou z Čech - z Bohémie. Tak se těmhle často potulnejm umělcům začlo prostě řikat Bohémové a znamenalo to hlavně jejich styl života atd.
Kdo chce něco dokázat, fakta si najde a překroutí, že
pouiyt
22. září 2010 • 01:43
protoze mate prilis mnoho spolecnych charakteru
tritecky
21. září 2010 • 19:31
opět předčila původní článek.
mrgarbus
21. září 2010 • 14:31
!Cikáni přišli do "české kotliny" prokazatelně někdy v 15.století a se zdejšími obyvateli nemají absolutně nic společného.Cikáni byli zmetci od samého začátku.Zevlujícím pražanům při svém prvním kontaktu tvrdili (jak píší kronikáři), že jsou dvanáctý ztracený kmen izraele, načež jim obyvatelé Prahy začali do košů metat peníze, neboť na "ztracený Izraelský kmen docela slyšeli".Takže v r.1045-1125 NEBYLO PO CIGÁNECH V ČECHÁCH ANI SLECHU ANI DECHU!!!
neugebauer
24. září 2010 • 11:39
Cikáni možná přišli až v 15. století, ale se zdejšími obyvateli mají setsakra hodně společného. Vždyť tvoří nejméně 6% obyvatelstva. Spolu s Vietnamci, Rusy a Ukrajinci jim patří, na rozdíl on nás, Čechů a sudetských Němců, budoucnost.
naviivan
21. září 2010 • 04:15
V soucasnosti je jasné,ze první obyvatelé byli zidé.Tri bratri Lech,Cech a Rus jsou výmisly.Hus a Zizka sexuální úchylové.Cesi jsou Cigáni.To jsou základní predpoklady k poslapání a pospinení národa po jeho ekonomickém vyplundrování.Bohem má v rúznýcvh zemích rúzné významy.Znicení národní hrdosti a jeho minulosti je faktyckým znicením národa.Az se ta písnicka stratí,potom jiz nebudem zít.