Archív

Zpět na článek

Metrosexuální hulič Soma dostal veletrh do maléru

8 komentářů

kkk999
29. září 2010 • 07:46
Divím se, že někdo si dovolí takové svinstvo otevřeně propagovat!!! Policie měla s vystavovateli zamést jak se špinavým prádlem...
hanbus
20. září 2010 • 14:32
Byl sem na veletrhu v sobotu,o to s panem Somou sem bouzel prisel ,ale zajimalo by me co strasnyho udelal,tam byl i stanek,pro ktery sis opsal sve udaje z obcanky,mail a snad i FB se slibem ze ti za to daji gram marihuany. to nikomu neva­dilo?­zaji­mavy,­ja to radsi nezkousel,prislo mi to jako hloupost a snaha o seznam,stejnak bych asi dostal akorat kus nejakeho tech.konopi.Jinak veletrh,nebo spis vystava byla opravdu pekna,akorat se tem vetsina veci jen vystavovala.To ze se tam nehulilo mi doslo hned pri vchodu,hh ,kdyby to tam neresili,jinak by to tam vonelo a hlaseni sem tam teda neslysel ani jednou.
jeste neco nakonec,,,zamiloval sem si konopny lizatka tak chut me mile prekvapila a state,nech uz ty prohibice ,vzdyt deviatni je na tom akorat to ze to mas,trosku paranoia stavet prirodu mimo zakon. btw nevite kdo byl jakoze zodpovedny za ten stanek kde se ta trava mela za osobni udaje rozdavat?(ja po nweem nak nepatral,kamos mi nechtel pucit obcanku)
oldboy
19. září 2010 • 16:54
JXD jen závidí, že není největší pošuk v této oblasti.
jazda62
19. září 2010 • 15:39
JXD je typický případ vyhulené hlavy.Nemá to hlavu,ani patu.Škoda slov.
marpes
19. září 2010 • 15:43
Co na tom shledáváte trapným? Jak se ta vyhulenost projevuje (konkrétně v tomto článku)?
luboskonecny
19. září 2010 • 13:11
pořádat veletrh konopí, sponzorovaný growshopy a seedbankami když je každému jasné že porušuje zákon ? Takto masivně tvrdit lidem, že páchat přestupky je v pohodě, hlavně když nebudou páchat trestné činy, mně příjde dost podivné. Krom toho nerozumím výkladu zákona, je možné pěstovat 5 kytek a držet 15 g, takže když 5 kytek sklidím a držím tím logicky přinejmenším (a to jsem hodně při zemi) 10x tolik, tak je to trestný čin ? Takže potom si subkultura zločinců pořádá veletrh a diví se, že když si jeden z nich provádí to na co je zvyklý, že je překvapen ? Takže si budeme hrát na práva dbalé občany, kteří před policií přestírají chvályhodný zájem o léčivé účinky konopí a pak ho vesele hulí před branou (tedy v uctivé vzdálenosti, aby nenarušili předstíraný status quo ? Tak to je pěkná komedie )
hedlik
19. září 2010 • 12:18
Vaše zásluhy o konopí v ČR bych si nikdy nedovolil zpochybnit ,ale toto je trochu OFF limit,nemyslíte?...
xviktorie
19. září 2010 • 09:48
Bože, JXD, to je úpadek... Pro koho to píšete?