Život a styl

Zpět na článek

Jiří X. Doležal: Jestli někoho máte, tak si ho vemte!

11 komentářů

berunkatt
7. října 2010 • 18:55
Já bych se chtěla vdávat...a jak....ale ženich stále nikde

Vám moc gratuluji ke spokojenému manželství....jen tak dál
brumda
18. září 2010 • 23:34
Pane Doležale, Vaše články v Reflexu mám ráda - jste sice "exot" ale většinou píšete trefně! Když jsem loni viděla obálku Reflexu s Vaší svatbou, tak první co mě napadlo, že už jste si asi tak vyhulil mozek, že nevíte co roupama. Pak mě napadlo, kdo by si Vás asi tak vzal a došlo mi, že jedině osoba stejně praštěná jako Vy Né nic ve zlym, sluší Vám to spolu - a přeju at´to vydrží a to nejen proto, že taky v těchto dnech slavíme s mužem 1.výročí svatby (brali sme se 19.9.2009) po 10 letech společnýho života a společným dítěti, momentálně čekáme druhé - pro rejpaly, co tvrdí, že Alex vzhledem k tomu, že je o dost mladší nevyhnutelně uteče, tak můj muž je ode mne starší o 12 let a já slavila loni 30, tím chci říct, že jen proto že je mladší neznamená, že nevyhnutelně uteče -- takže jistě chápete, že na svatbu koukám poněkud jinak a nikoho bych si nevzala tak rychle jako Vy - ono totiž společnej život je sakra o něčem jinym než jenom tzv.chození tak doufám, že z toho opojení brzy nevystřízlivíte ;-)
rob.spis
17. září 2010 • 20:05
Pane Doležale, kdyby Vám bylo dvacet pět let, řekl bych na takový článek: "...ano, správně.". Ale Vám je tolik, kolik Vám je, takže takovéto zjištění bych označil, za poněkud spozdilé. Ovšem nejvíc mě pobavil ten legračně skrývaný, naivní patos. Časté používání slova "...single...",na místo "...svobodný..." aby jste byl pořád za drsňáka. Potom pár odborných obratů, aby jste se ukázal nad věcí. Pod tím vším se však dá cítit postpubertálního kluka, který je nyní šťastný jak blecha a přesvědčený, že je to na věky a že mu nebude vadit, když bude muset upravit svůj žebříček hodnot. Taky jsem byl, pane Doležale, takhle legrační, ale to už je dávno. Bylo mi 24 let.
artur_dent
17. září 2010 • 15:07
Krvavá hubo
Jarabak
17. září 2010 • 11:23
Není to vůbec blbý, to těm lidem připomínat. Protože někteří procitnou třeba až v šedesáti a to už je většinou pozdě. Nejen na to zakládat rodinu (děti), ale vůbec na to hledat životního partnera, kde je předpoklad, že s vámi bude až do smrti. A o něco se snažit. Pak jsou najednou sami, diví se, že nikoho nemají, že jim nikdo nepomůže, že bývalí milenci nebo milenky si mezitím rodinu pořídili a nemají najuednou na flámy čas a chuť atd. Je dobré si užít a je dobré včas přestat a začít něco budovat A užívat si zase jinak.
2592
16. září 2010 • 19:01
Jirka částečně zmoudřel. Teď by to chtělo, aby k tomu došlo i v dalších směrech.
panbixby
16. září 2010 • 18:34
... pane Doležale. Stejně blbě to vyznívá. Blběji mi připadne už jen slovo "***ř" v souvislosti s vašimi bývalými láskami. Kde se mezi těmi ***mi vzala paní Alex?
tritecky
16. září 2010 • 17:37
to jsem si to taky myslela. vlastně jsem si to myslela deset let po svatbě. ale má to své limity. v 99,9% bohužel ano.
baloo-bear
16. září 2010 • 15:51
to jste mne dostal - před časem jste ná tvrdil, jak rád masturbujete, takže žena a manželství nebo vlastní ruka a celibát s marjánkou v hubě!?
P.S. a my jsme se už těšili, že na Vás konečně dopadla ruka zákona pro propagaci, držení a šíření omamných a psychotropních látek - ich biete an, den Schweinkerlun Simulant sofort einsperren!
oldboy
16. září 2010 • 15:32
Mimořádně se těším, až pana JXD kopne Alex do zadku, což se vzhledem k věkovému rozdílu nevyhnutelně stane. Pak budeme číst články zcela inverzní tomuto.