Archív

Zpět na článek

Proč milujeme talentové soutěže?

1 komentářů

simeklubor
19. září 2010 • 10:47
co kdybyste si, pěkně prosím, opravili ty prohozený popisky pod fotkama "dvou tenorů"? Aby to teda bylo trochu fundovaný, když už se nad tou lacinou zábavou vofrňujeme, žejo Děkuju!
Jinak souhlas s autorem článku. Nějak mi pořád není jasný, co dělá Pavlína v Reflexu. Teda, opravuju: Vono to jasný docela je, protože stejně bych se mohl ptát, proč už navopak v Reflexu není Volf. Musíme se prostě přiblížit masám, našemu lidu, řekl vydavatel. V hodinách literatůry na střední škola za dob normalizace se to nazývalo "laicizace a demokratizace literatury", souška profesorka tomu vnovala myslím hned několik vyučovacích hodin. Zdalipak se tohle téma důkladně vyučovalo i na žurnalistický fakultě? Věřím, že ano a že tomu tak je dodnes.
Jsem s Reflexem od jeho prvního čísla. Za celou tu dobu až pod taktovkou pana Šafra (jehož úvodníky mám přitom docela rád) každou chvíli zvažuju, zda není to předplatný už jenom takovej zvyk a zda tenhle časopis ještě potřebuju k životu. A to jsem zažil krušný chvilky, kdy pomalu nebylo na nový botky pro děti, ale Reflex bejt na stole každej tejden musel, o tom mě ujistila i žena, když jsem se chtěl v rámci úspor tohodle pátýho člena rodiny vzdát. Dnes by v podobný situaci zcela jistě neobstál. Je to škoda.