Komentáře

Zpět na článek

Ubohé Řecko a zlé Slovensko: Vyslechne si EU připomínky?

6 komentářů

staracek
15. září 2010 • 10:01
Už někoho napadlo, co by se stalo, kdyby se zaplatily všechny dluhy?
23blonda
14. září 2010 • 18:51
Zde si vemte příklad vy naši chytráci, ale zde žádné úplatky nedostanete !
krllo
14. září 2010 • 17:44
ale nové kolonie ne. Na ně musí být přísnost. A když Řekové nezaplatí Němcům a Francouzům, tak oni si ty prachy vezmou na Východě.
kkjana
14. září 2010 • 16:42
byli jsme tam 15 dní a Řekové již zdaleka nejsou v takové pohodě jako dřív. Koukaj jak každého odrbat a fakt si myslím, že jsou to děsný flákači. I když to porovnám s našimi státními zaměstnanci . Nepřispěla bych jim ani kačku, ať konečně zvednou z.... a jdou něco dělat!
torinese
14. září 2010 • 16:00
S Radičovou se lze naprosto ztotožnit - proč by měl relativně chudý stát evropské unie dotovat zemi, která neprojevuje ani minimální snahu předepsat si celonárodní dietu. Své rozežranosti, dosahující obludných rozměrů, si nejspíš Řecko ani není vědomo - proto mu další a další finanční injekce z EU v získání realistického náhledu na své zoufalé hospodaření rozhodně nepomohou. Neustálé stávkování a nehorázné požadavky Řeků mi vzaly letos chuť strávit v jejich krásné zemi, kterou si vůbec nezaslouží, další dovolenou. Nejspíš jsem nebyla sama.
karel79
14. září 2010 • 14:35
Vidím v tom, že tato země je masivně zadlužená především u německých a francouzských bank. Takže: členské státy eurozony se složí na to, aby řecká vláda vrátila dlužné peníze těmto bankám. Tedy: členské státy eurozony zadotují německé + francouzské banky. A co Řecko ? Po splacení dluhů po něm ani pes neštěkne.