Archív

Zpět na článek

Talentmania poražena: Hodí Nova ručník do ringu?

9 komentářů

kahy
20. září 2010 • 14:10
Formát této Reality Show je dobrý, výběr porotců se zdařil (neznám jejich charaktery jak jsou předepsány), jenom ta Lucka Bílá by nemusela u každého vystupujícího tolik hýkat a nebo se vyjadřovat způsobem jako by se chtěla seznámit (ale ona za to nemůže, je prostě takový roztomilý Diblík). J. Kraus je zkrátka J. Kraus a není třeby komentovat, no a ten třetí porotce má být asi zlý, což celkem rozumně splňuje. Co mne však nudí jsou ti dva šumaři za oponou ( super práce, ale nemají na ní talent), občas je mi z jejich výstupů až trapně a občas je dokonce soutěžící víc vtipný než ti dva.
Ovšem největší chyba je kamera, respektive jejich sestřihy. I zda platí, že méně je více a proto by na taneční skupiny a tanečníky stačil jen jeden statický záběr střižený občas detailem. Ne ta divoká prolínačka ze včech kamer, která připomíná videoklip od Prodigy. Při vystoupení mistra Stepaře (jméno neznám) mi bylo líto, že nesedím mezi diváky v divadle. Jeho výkon byl určitě skvělý, ale díky skákání záběru z kamery na kameru nebylo možné si vystoupení užít jako celek. Vastně jsem si takto neužil více tanečních vystoupení a myslím si že je to škoda. Domnívám se, že to takto cítí víc diváků a proto doufám, že si to zde někdo z TV přečte a něco s tím udělá. Vk
rebe
15. září 2010 • 03:06
Troška se svými veselými příběhy je přímo předurčen k inteligentní zábavě.
jiriydolezalostny
14. září 2010 • 19:21
haha, pora­zila­..bez­va..­.ale vsadim se, že o fous....pořád se na tom napakujou dobře obě televize...
Jo, Big brother - Vyvolení...to byl taky nenkrát myslim, že souboj, že?!
Vyvolení vyhrávali na plné čáře...Prima byla stejně dicky taková ta chudší, slabší....Nova už teĎ zase nemá skoro žádný zajmavý původní pořady..myslim soutěže, áčka, tabu apod..
krllo
14. září 2010 • 17:40
ale proč si autor Staněk myslí, že je na něho lepší pohled naž na Trošku.
madginger
14. září 2010 • 19:37
Nevím, nepřijde mi, že něco takového tvrdil - hlavně nás nenutí se na něj dívat. A Troška je skutečně spíš odpudivý než pro diváka lákavý porotce.
rebe
15. září 2010 • 03:07
Na každého je lepší pohled. Vidíte - odpověď nebyla tak těžká.
tritecky
13. září 2010 • 20:08
ten novácký je však bohužel nesnesitelný i jako kulisa.
karel79
13. září 2010 • 13:59
Na podobné stupidní trapárny se nekoukám, takže je mi srdečně jedno, která z obou bude nakonec uznána jako " vítězná ".
sendyman
13. září 2010 • 18:54
Pak je ovšem logické, že čtete články o těchto stupidních trapárnách a ještě na ně reagujete!