Komentáře
muhlhaus
0
Jistě, každý má právo se soudit. Ale Vondráčková s chotěm si formou souzení se s kdekým už pár let slušně přivydělávají. To, že se snaží vysoudit naprosto absurdně vysokou částku i po Kubišové, je už opravdu trochu moc, takže to mělo za následek zmíněný otevřený dopis, který se snaží apelovat na svědomí Vondráčkové. A na otevřený dopis má taky každý právo, stejně jako na žalobu. Další věcí je, že soudy u nás soudí občas dosti podivným způsobem, takže je možné, že nakonec Kubišová prohraje. Nejen signatáři dopisu by se jistě na onen obnos složili, aby se s M. K. zcela nezruinovala, ale to není podstatné.
Sem napište váš vzkaz!
"Měl jsem k loňskému rozhodnutí Ústavního soudu výhrady, považoval jsem jeho rozhodnutí za chybné, ale tvrzení o třetí parlamentní komoře by bylo na místě jen tenkrát, kdyby Ústavní soud rozhodl za tím účelem, aby dosáhl jiného výsledku voleb, tj. KDYBY TO UDĚLAL ZÁMĚRNĚ A ÚMYSLNĚ. COŽ JE ZJEVNÝ NESMYSL..."
Pane Doležale, když to říkáte, tak je to sichr.
))))))))))))))))))))))))))) Vážně jste mě moc pobavil. A myslím to upřímně
)))))))))))))))))
A palopetrové se radují a souhlasí.... Ostatně, na ně se dnešní novináři obreacejí. Inu tak.
"Měl jsem k loňskému rozhodnutí Ústavního soudu výhrady, považoval jsem jeho rozhodnutí za chybné, ale tvrzení o třetí parlamentní komoře by bylo na místě jen tenkrát, kdyby Ústavní soud rozhodl za tím účelem, aby dosáhl jiného výsledku voleb, tj. KDYBY TO UDĚLAL ZÁMĚRNĚ A ÚMYSLNĚ. COŽ JE ZJEVNÝ NESMYSL..."
Pane Doležale, když to říkáte, tak je to sichr.
))))))))))))))))))))))))))) Vážně jste mě moc pobavil. A myslím to upřímně
)))))))))))))))))A palopetrové se radují a souhlasí.... Ostatně, na ně se dnešní novináři obreacejí. Inu tak.
no vsak proc by nesouhlasili, volby dopadly dobre, tak co? mimochodem, pokud neverite v ustavni soud a jeho nestranne rozhodnuti, tak cemu tedy? ve vlastni paranoiu, nebo snad vlastni spravedlnost? potom rikam: skvele, vitejte ve feudalismu, kde soudu taky nebylo treba
;-)
;-)
Nédá mio,abych se k Vašim komentářům nevyjádřil.Mluvíte mi z duše v obou komentovaných událostech.Zejména útok Klause na ústavní soud mne nadzvedl.Patrně si myslí,že nastala chvíle,kdy mu (ÚS),může vrátit to ponížení,které mu způsobil v minulém roce.Zkrátka máme za prezidenta narcise,který se zalyká vlastní zlobou a ztrácí soudnost.Zdá se, že přibývající senilita mu zatemňuje stále více mozek a ztrácí tu kapku soudnosti,kterou se kdysi holedbal. 

opřel poněkud neuctivě,pak se za to všem jeho poddaným omlouvám.