Komentáře

Zpět na článek

Klaus ve Sněmovně zaútočil na Ústavní soud

5 komentářů

muhlhaus
9. září 2010 • 12:58
Jistě, každý má právo se soudit. Ale Vondráčková s chotěm si formou souzení se s kdekým už pár let slušně přivydělávají. To, že se snaží vysoudit naprosto absurdně vysokou částku i po Kubišové, je už opravdu trochu moc, takže to mělo za následek zmíněný otevřený dopis, který se snaží apelovat na svědomí Vondráčkové. A na otevřený dopis má taky každý právo, stejně jako na žalobu. Další věcí je, že soudy u nás soudí občas dosti podivným způsobem, takže je možné, že nakonec Kubišová prohraje. Nejen signatáři dopisu by se jistě na onen obnos složili, aby se s M. K. zcela nezruinovala, ale to není podstatné.
piera
8. září 2010 • 23:18
Sem napište váš vzkaz!
"Měl jsem k loňskému rozhodnutí Ústavního soudu výhrady, považoval jsem jeho rozhodnutí za chybné, ale tvrzení o třetí parlamentní komoře by bylo na místě jen tenkrát, kdyby Ústavní soud rozhodl za tím účelem, aby dosáhl jiného výsledku voleb, tj. KDYBY TO UDĚLAL ZÁMĚRNĚ A ÚMYSLNĚ. COŽ JE ZJEVNÝ NESMYSL..."

Pane Doležale, když to říkáte, tak je to sichr.)))­))))))­))))))­))))))­)))))) Vážně jste mě moc pobavil. A myslím to upřímně )))))))))))))))))

A palopetrové se radují a souhlasí.... Ostatně, na ně se dnešní novináři obreacejí. Inu tak.
jendai
9. září 2010 • 14:14
no vsak proc by nesouhlasili, volby dopadly dobre, tak co? mimochodem, pokud neverite v ustavni soud a jeho nestranne rozhodnuti, tak cemu tedy? ve vlastni paranoiu, nebo snad vlastni spravedlnost? potom rikam: skvele, vitejte ve feudalismu, kde soudu taky nebylo treba ;-)
Palopetro
9. září 2010 • 21:41
Palopetrové se nera­dují­.Ostat­ně,když tuhle Klausovu iniciatívu podporují vehementně pouze komunisté,pak jistě není potřeba něco dodávat.Pokud jsem se do jeho veličenstva opřel poněkud neuctivě,pak se za to všem jeho poddaným omlouvám.
Palopetro
8. září 2010 • 11:52
Nédá mio,abych se k Vašim komentářům nevyjádřil.Mluvíte mi z duše v obou komentovaných událostech.Zejména útok Klause na ústavní soud mne nadzvedl.Patrně si myslí,že nastala chvíle,kdy mu (ÚS),může vrátit to ponížení,které mu způsobil v minulém roce.Zkrátka máme za prezidenta narcise,který se zalyká vlastní zlobou a ztrácí soudnost.Zdá se, že přibývající senilita mu zatemňuje stále více mozek a ztrácí tu kapku soudnosti,kterou se kdysi holedbal.